מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזלת אחורית לבן חצי שנהלילוש27/05/2009
בני בן חצי שנה. סובל באופן קבוע ומתמשך מנזלת אחורית שאינה נפסקת. ניתן לשמוע אותו בולע אותה, לעתים היא "עומדת לו בגרון" וגורמת להקאה. רוב הזמן הוא עם פה פתוח ולשון מעט בחוץ. בלילה ישן בשקט ומתעורר בממוצע פעמיים ובולע נזלת במשך רבע שעה עד שנרדם. מלבד זאת הוא חיוני, חייכן, מפותח ורגוע. הבעייה היא באוכל.אני מרגישה שהוא מתוסכל בשעת שתיית הבקבוק. האם מצבו מקשה עליו לינוק מבקבוק? הוא שותה אותו ברעש ובד"כ לא מסיים את המנה שלו כי מתרגז. בנוסף אובחן כבעל תופעות אסתמטיות של גיל הילדות ומטופל בבודיקורט במשאף.
מי מלח לא עוזרים. מה יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת אחורית
ד``ר יהושע דנינו27/05/2009שלום לילוש,
הטיפול בנזלת אחורית אמור להיות טיפול בגורם שהוא נזלת הנוצרת באף ויורדת אחורה. בדרך כלל בגיל של בנך ספריי של מי מלח אמורים לעזור וכדאי לנסות תרסיס מדוד. במידה וזה לא עוזר אפשר לנסות אוטריווין בתרסיס מדוד לילדים שבדרך כלל מיועד לגיל מעל שנתיים, אך במקרים מיוחדים ניתן להשתמש בו לתקופה של מספר ימים גם בגיל צעיר יותר. במידת הצורך אני ממליץ להיוועץ עם מומחה א.א.ג.
כל טוב ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת אחורית מהאף
רוית חזן06/08/2009שלום
שמי חזן רוית ואני סובלת מנזלת אחורית שיורדת מהאף אחורה וכל הזמן אני מוצאת את עצמי בולעת אותה ומקיאה אותה כי זה מצטבר ואז אני מקיאה הכל הייתי אצל מומחה אף אוזן גרון והוא נתן לי פליקסונז לאף ולצערי זה לא עזר אני ממש סובלת אני בת 26 ולא יודעת כבר מה לעשות האף לא סתום ואין נזלת קדמית רק אחורית מאיפה זה בא????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת אחורית
ד``ר יהושע דנינו06/08/2009שלום רוית,
אני מבקש להפנות אותך לפורום א.א.ג למבוגרים, שכן פורום זה עוסק ברפואת א.א.ג ילדים.
ובאופן כללי אני ממליץ לך להתייעץ שנית עם רופא מומחה א.א.ג
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)