מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקדים מוגדליםמירב31/05/2009
שלום רב
בני בן שלוש וחצי סובל מנחירות בשינה מצילום שנערך נמצאו פוליפים מוגדלים בינונית והומצלץ לבצע ניתוח להסרת שקד שלישי באותה בדיקה נאמר על ידי רופא אף אוזן הגרון שבדק את בני כי השקדים אינם מוגדלים. מכיוון שחששתי מהניתוח עדיין לא ביצעתי את הניתוח להסרת השקד השלישי והלכתי שוב (לאחר ארבעה חודשים ) לרופא להערכה חוזרת. הפעם נאמר לי כי גם השקדים מאוד מוגדלים. האם כפי שהם גדלו פתאום הם יכולים לסגת? מה יכול להיות הגורם לגדילה הפתאומית לאחר שעד כה הם היו בגודל נורמטיבי?
אודה מאוד על תשובתכם
בברכה
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקדים מוגדלים
ד``ר יצחק ענתבי31/05/2009מירב שלום רב.
מספר פעמים בעבר העברתי בפורום מסר ששקד מוגדל אינו סיבה לניתוח ! אלא אם נילווה לגודל גם סימפטומים אחרים, כמו מחלה, דום נשימה, איחור בגדילה....
שקדים בגיל זה יכולים, יכולים גם לגדול ולהתרחב, גם מתהליכים דלקתיים. אלא שנראה לי מאוד תמוה שבבדיקה ראשונה השקדים אינן מוגדלים, ולאחר מספר ח' "מאוד מוגדלים".
ממכתבך אני חושב שכריתת השקדים, ביגלל היותם גדולים, היא מיותרת!!!
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)