בעיות אוזניים אצל ילדים קטנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות אוזניים אצל ילדים קטנים
    ירדנה ראובן
    17/06/2009

ד''ר יצחק ענתבי היקר,

אני יודעת שכבר דנו בפורום בדבר דלקות אוזניים חוזרות אצל ילדים, אך ברשותך אבקש לשאול שאלה נוספת

יש לי ילדה בת 2 שכמובן גם סובלת מדלקות אוזניים באוזן שמאל חוזרות ונשנות כאשר בשנה האחרונה הן פחתו מאוד . יחד עם זאת לאחרונה יש לה הפרשות מהאוזניים כאבים אך לעולם לא עם חום.יש לציין שעשו לה משטח וכל מה שצריך.

אני מבקשת אם תוכל לסייע בידי במתן שם של רופא אף אוזן גרון בעל שם בתחום שמומחה לטיפול בילדים מאחר ולא לכל רופא יש רגישות לילדים במיוחדת כאשר נדרשת רגישות זו אצל ילדים שסובלים מאוד מהאוזניים.

אני גרה בשלומי.

תודה על סבלנותך.

בכבוד רב,

ירדנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמות וכתובות

ד``ר יצחק ענתבי
    17/06/2009

ירדנה שלום רב.
    שמחתי לקרוא שמספר דלקות האוזניים של ילדתך פחת באופן משמעותי, יחד עם זאת, פורום זה אינו עוסק בהמלצה ופרסומת, ולצערי לא אוכל לספק לך שם או כתובת של רופאי א.א.גרון, בטוחני שבמרפאתך בשלומי, או דרך המזכירות או דרך רופא הילדים, יוכלו לכוונך לרופא מיקצועי ורגיש.
    בהצלחה ואיחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו