מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות אוזניים אצל ילדים קטניםירדנה ראובן17/06/2009
ד''ר יצחק ענתבי היקר,
אני יודעת שכבר דנו בפורום בדבר דלקות אוזניים חוזרות אצל ילדים, אך ברשותך אבקש לשאול שאלה נוספת
יש לי ילדה בת 2 שכמובן גם סובלת מדלקות אוזניים באוזן שמאל חוזרות ונשנות כאשר בשנה האחרונה הן פחתו מאוד . יחד עם זאת לאחרונה יש לה הפרשות מהאוזניים כאבים אך לעולם לא עם חום.יש לציין שעשו לה משטח וכל מה שצריך.
אני מבקשת אם תוכל לסייע בידי במתן שם של רופא אף אוזן גרון בעל שם בתחום שמומחה לטיפול בילדים מאחר ולא לכל רופא יש רגישות לילדים במיוחדת כאשר נדרשת רגישות זו אצל ילדים שסובלים מאוד מהאוזניים.
אני גרה בשלומי.
תודה על סבלנותך.
בכבוד רב,
ירדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמות וכתובות
ד``ר יצחק ענתבי17/06/2009ירדנה שלום רב.
שמחתי לקרוא שמספר דלקות האוזניים של ילדתך פחת באופן משמעותי, יחד עם זאת, פורום זה אינו עוסק בהמלצה ופרסומת, ולצערי לא אוכל לספק לך שם או כתובת של רופאי א.א.גרון, בטוחני שבמרפאתך בשלומי, או דרך המזכירות או דרך רופא הילדים, יוכלו לכוונך לרופא מיקצועי ורגיש.
בהצלחה ואיחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)