כאבי אוזניים /ראש /וגרון ולחצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אוזניים /ראש /וגרון ולחצים
    דניאל
    25/10/2009

אני סובל מעל חצי שנה מלחצים באוזניים כשבהתחלה יכלתי לפמפם וזה היה מסתדר ברוב המקרים אך עכשיו זה כבר לא עוזר
    הלחץ מתגבר מאוד כשאני במקום רועש כמו קניונים או כשאני נכנס לאוטו רק הדלת נסגרת אני מרגיש לחץ כאילו אני בטיסה לחץ מאוד חזק כל פעם +צפצופים יום יומיים וכאבים בתוך האוזן יום יומיים וסחרחורות שבאות לפעמים והולכות

עשיתי בדיקת שמיעה תקין למרות שאני מרגיש שהשמיעה ממש ירדה לי בדיקת טמפנמוטריה היה ad קל שאני לא יודע מזה אומר
    וגם הברה תקיןןן וגם סיטי אוזניים ואמ אר אי מוח תקין
    בסיטי היה ממצא קל של עיבוי רירית בסינוסיטיס

ובזמן האחרון גם התחיל לי כאבי גרון חיצוניים יותר כולל לחץ ולחץ בבליעה עשיתי בדיקה עם סיב אופטי שאמרו שזה בסדר רק טיפה אודם בגרון וצרידות בעיקר בבבוקר שאנני קם למשך שעתייםב ערך

עברתי כ6 7 רופאים ואף אחד לא מבין את הבעיה שלי
    אני בעיקר סובל מהכאבים ולחצים באוזנים וגרון כשאני מתעורר
    רציתי לציין שאני צורך את הכדורים האלה במינון גבוה בגלל שחפת רדומה למרות שהרופא שלי אומר שאין קשר לבעיות שיש לי
    pirazinamid
    etambutol
    claritromicin
    otcoxacin

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי אוזניים /ראש /וגרון ולחצים

ד``ר יהושע דנינו
    25/10/2009

שלום דניאל,
    אני ממליץ בפניך להפנות את השאלה לפורום המתאים, שכן פורום זה עוסק ברפואת א.א.ג לילדים בלבד.
    כל טוב ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו