בעיה באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה באוזניים
    אני
    14/02/2010

שלום רב,

בתי בת השש התלוננה מספר פעמים בזמן שקמה בבוקר מהמיטה כי אינה שומעת. לאחר מספר דקות הפקק היה משתחרר והכל היה רגיל. אני מתארת לעצמי שמדובר אולי בכניסת מים לאוזניים.

גם אני סובלת מזה מפעם לפעם.

בנוגע לבתי - לאחרונה יש לי הרושם כי היא לא תמיד שומעת כאשר אני מדבר אליה. אלא אם כן היא קשובה אלי. אך אם למשל היא במחשב ואני קוראת לה. לא תמיד היא שומעת אותי אלא אם כן אני מרימה את קולי.

כשאני מקריאה לה סיפור במיטה לפני השינה אז היא שומעת הכל.

מה לדעתך הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה באוזניים

הוספת תגובה

• הפרעת שמיעה.

ד``ר יצחק ענתבי
    14/02/2010

אני שלום רב.
    תלונה של אטימות באוזניים ברגעים הראשונים לאחר שינה, מצביעה על שעווה שבתנוחות מסויימות גורמת לחסימה של תעלות השמע, ומשיכה קלה של האפרכסת משחררת את החסימה.
    הרושם שלך שיש גם הפרעת שמיעה חייבת להבדק ע"י רופא א.א.גרון, ובעקבות בדיקתו, ופינוי השעווה (אם יש), יהיה צורך גם בבדיקת שמיעה.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה באוזניים

ד``ר יהושע דנינו
    14/02/2010

שלום אני
    לפי סיפורך יתכן ויש לביתך שעווה באוזניים.
    ממליץ להבדק אצל מומחה א.א.ג שיאבחן וימליץ על בדיקת שמיעה לפי צורך
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו