מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה באוזנייםאני14/02/2010
שלום רב,
בתי בת השש התלוננה מספר פעמים בזמן שקמה בבוקר מהמיטה כי אינה שומעת. לאחר מספר דקות הפקק היה משתחרר והכל היה רגיל. אני מתארת לעצמי שמדובר אולי בכניסת מים לאוזניים.
גם אני סובלת מזה מפעם לפעם.
בנוגע לבתי - לאחרונה יש לי הרושם כי היא לא תמיד שומעת כאשר אני מדבר אליה. אלא אם כן היא קשובה אלי. אך אם למשל היא במחשב ואני קוראת לה. לא תמיד היא שומעת אותי אלא אם כן אני מרימה את קולי.
כשאני מקריאה לה סיפור במיטה לפני השינה אז היא שומעת הכל.
מה לדעתך הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת שמיעה.
ד``ר יצחק ענתבי14/02/2010אני שלום רב.
תלונה של אטימות באוזניים ברגעים הראשונים לאחר שינה, מצביעה על שעווה שבתנוחות מסויימות גורמת לחסימה של תעלות השמע, ומשיכה קלה של האפרכסת משחררת את החסימה.
הרושם שלך שיש גם הפרעת שמיעה חייבת להבדק ע"י רופא א.א.גרון, ובעקבות בדיקתו, ופינוי השעווה (אם יש), יהיה צורך גם בבדיקת שמיעה.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה באוזניים
ד``ר יהושע דנינו14/02/2010שלום אני
לפי סיפורך יתכן ויש לביתך שעווה באוזניים.
ממליץ להבדק אצל מומחה א.א.ג שיאבחן וימליץ על בדיקת שמיעה לפי צורך
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)