כאב מתמשך באוזניים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב מתמשך באוזניים.
    ליאור
    16/02/2010

שלום ,
    אני DJ ומנגן במסיבות.
    אני כמעט תמיד שומר על האוזניים שלי (אוזניות בעלות אטימות , אטמי אוזניים , כשאני לא עובד אז אני משתדל לצאת לכמה דקות לבחוץ וכ''ו)
    ביום חמישי האחרון עבדתי כרגיל עם אטמי אוזניים והכל , היו כמה חלקים שהייתי צריך להוריד את אטמי האוזניים ואני יודע שנחשפתי לעוצמה חזקה של סאונד.
    בסוף המסיבה לא סבלתי מכלום והרגשתי הכל בסדר (למרות חבר שהיה בלי אטמים שכאב לו קצת)
    אבל ביום שישי בבוקר היו טיפה כאבים ופשוט נשמרתי מרעש. עבר כבר כמעט שבועה ואני עדיין מוצא את עצמי נשמר ממוזיקה ולא שומע אפילו במחשב , כשאני מתחיל לשמוע יש לי קצת כאבים.
    אם אני לא שומע כלום אז לא כואב לי , אבל היה לי 2 מקרים שפתאום אני מרגיש באוזן דקירה כזאת חזקה ואחריה עוד כמה קטנות ואז זה נעלם.
    אשמח לדעת מה כדאי לעשות , ואם יש עוד עצות איך להישמר ומה לעשות אני אשמח מאוד , זה חשוב לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב מתמשך באוזניים.

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר יצחק ענתבי
    16/02/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=115 id=link]אף אוזן גרון[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בן 16 זה נחשב ילדים או מבוגרים?

ליאור
    16/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה להודעה.

ד``ר יצחק ענתבי
    17/02/2010

ליאור שלום רב.
    בהיותך בן 16, ובמסגרת עבודתך כ DJ,
    הינך מוגדר כמבוגר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו