מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רציתי רק לומרשלי07/03/2010
תודה על כל היעוץ שנתתם לי כאן עד לפני כחודש וחצי ביתי כיום כחודש לאחר הניתוח שקדים שקד שלישי פוליפים וכפתורים באוזניים אחרי אישפוז בדנה לאחר חשד בזיהום הכל עבר הילדה חזרה לעצמה ואפילו התחילה בקצב מהיר להדביק חלק מן הפערים שצברה בהתפתחות כתוצאה ממחסור חמור בשינה שהיה לה (היתה מתעוררת יותר מ - 15 פעמים בלילה) היעוץ תרם ועזר ואפילו לעיתים אף הוריד את מפלס המתחים שהיו אצלי בתור אם חד הורית שהכל מוטל עלי כולל הרגעת הילדה ההרדמה והכל
שוב אחזור תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לשמוע פרטים נוספים
מנסה לא לטעות08/03/2010בת כמה הילדה?
במה זה בא לידי ביטוי?
תוך כמה זמן ניכר השיפור?
אנחנו באותו סרט. כרגע לפני ניתוח.
בדילמה לגבי המנתח ושיטת הניתוח.
גרים בצפון. מקווה שנסגור את העניין הזה כמה שיותר מהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למנסה לא לטעות
שלי08/03/2010לדעתי אם הניתוח הוא מאסט זה לא יהיה טעות לעשותו ביתי בעת ביצוע הניתוח היתה בת שנה ועשרה חודשים אומנם אמרו לי שאת השקד השלישי לא מומלץ להוציא לפני גיל 3 אך יש יוצאים מן הכלל.
אם אומר שתיכף היה הכל בסדר זהו יהיה שקר גדול היה קצת סיבוך קל ואישפוז בבית חולים דנה לילדים (אישפוז של 48 שעות שהיו סיוט גם לילדה ניסתה לברוח מן המלחקה שם כל הזמן ורצתה להיות רק בחוץ ובצדק) השיפור החל אחרי שבוע וחצי בדרך כלל הניתוח עובר ממש בקלות וללא סיבוכים (אגב אצלי היא לא אוכלת בשר בכלל ומתברר שהיתה לה צניחת ברזל גם שהחלה לפני הניתוח) היום קיבלתי את הבת שלי בחזרה נקיה מנזלת לא משתעלת לא מחרחרת לא נוחרת ישנה הרבה יותר טוב בלילה ויש עוד הרבה שהיה קודם ועכשיו אין וזה הכי שווה בעיניי
אם חייבים לבצע את הניתוח אני ממליצה לא לדחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)