תודה על תשובה מהירה ומוסיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • תודה על תשובה מהירה ומוסיפה
    גל
    13/04/2010

    האם מניסיונך בבית החולים, אפשר לבקש להשאיר את הילד לאשפוז במחלקה עוד 2 - 3 לילות להשגחה גם אם אין סיבה חריגה לאחר הניתוח?
    רשמת לי כל כל טיפת דם אפילו ברוק מצריכה מיון - האם לגשת לבית החולים בו אני מנתחת או לזה שקרוב הביתה - מרחק הנסיעה הוא כ - 20 דק' עד 45 תלוי בפקקים?
    ושוב מניסיונך - האם נושא הדימום אכן נדיר יחסית? או שזה דבר שקורה לעיתים קרובות יותר (גם אם מסתבך בצורה קלה?)
    הניתוח מחר ולכן אני כל כך חרדה.
    תודה בכל מקרה על התשובות המשכילות והרציניות שאתה מעניק פה בפורום ועל הסבלנות.


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוספת לתשובה.

    ד``ר יצחק ענתבי
    13/04/2010

    גל שלום רב.
    כלל לא מומלץ להשאר מעבר ללילה אחד בביה"ח, וזאת בתנאי שביום שלאחר הניתוח הילד יבדק ע"י המחלקה המנתחת, יוודאו שאיזור הניתוח רגוע, ושהוא מצליח להזין את עצמו, ובעיקר לשתות, במצב זה אין סיבה להישאר בביה"ח שהרי לא מדובר במלון, אלא באיזור מזוהם ולא שקט.
    מסיבות טכניות, ובאי ידיעה מהו מקום מגריכם, אינני יודע מה הפרוצדורה הטובה במקרה של חשש לדימום, תמיד מומלץ להבדק ע"י המחלקה המנתחת, ורק במקרה בו יש לכם חשש גדול שלא מדובר בסיבוך קל ותחושתך שאולי 40 דקות הן ארוכות עד לטיפול בו, יש לפנות לבי"ח קרוב יותר.
    רוק עם דם מחייה "אצבע על הדופק" במצב זה ניתן לבדוק את הפה ולהחליט אם לפנות למיון, או לא.
    סיבוך הדימום הוא מאוד נדיר, אלא שכשהוא מופיע זה 100%. ועל כן הזהירות.
    שוב בהצלחה והחלמה מהירה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו