כאב גרון שלא עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גרון שלא עובר
    ורד
    11/05/2010

שלום,
    אני סובלת כשבועיים וחצי מכאב גרון שלא עובר, יש לציין שאני בהריון (שבוע 27) והרופאה של ההריון אמרה שאולי זה נגרם מצרבות, לא ידוע לי על צרבות אף פעם לא היתה לי צרבת, אבל אולי שבגלל שביום הראשון קצת שרף לי הגרון בצורת "שריפה" אז ניסיתי : קיבלתי תרופות לצרבות, טאמס וזנידקס, 3 ימים אחרי, לא עוזר בכלל....רופא משפחה בדק, אמר שאין לי זיהום חיידקי, אין אודם בגרון ובאמת אולי זה מצרבות, אז באמת לא יודעת מה לעשות כי זה לא עובר...ספירת דם יחסית תקינה...מה זה יכול להיות????? הכאבים הם בעיקר בבליעה, יש קצת צרידות, אין חום, ולפעמים שיעולים, יש כחכוח....גם אם היו לי כאבי גרון בעבר אז הם עברו אחרי כמה ימים, וזו פעם ראשונה שזה לא עובר אחרי שבועיים וחצי!.
    מודאגת
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גרון שלא עובר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר יצחק ענתבי
    11/05/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=115 id=link]אף אוזן גרון[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו