שמיעה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמיעה?
    רויטל
    26/05/2010

שלום, הבן שלי בן חמש וחצי נצפה רגיש לרעש. עוד בגיל 3 אני זוכרת שהסביר שקשה לו כשהגננת צועקת. באירועים עם מוזיקה ואפילו כשפותח את המים בשירותים הוא שם ידיים על האוזניים מצד שני הוא מדבר בקול רם, אין לו בעיה ליצר רעש בעצמו לזה הוא לא רגיש (גם טלויזיה הוא מסוגל לשמוע בקול רם אבל כשאני מנמיכה זה גם בסדר), גם בגן אמרה לי הגננת שהוא מדבר בקול רם ביחס לילדים.יש פה איזשהי סתירה מסוימת. בדיקת שמיעה מלפני חצי שנה הייתה תקינה. ובכל זאת מה עושים? צריך לבדוק עוד משהו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמיעה?

הוספת תגובה

• רעש ורגישות

ד``ר יצחק ענתבי
    28/05/2010

רויטל שלום רב.
    מעט משונה לקרוא שמחד הרגישות לרעש מפריעה ביותר, אפילו בפתיחת ברז המים, ומאידך, בנך מסוגל לשמוע טלויזיה בעוצמות גבוהות.
    מעבר לבדיקת השמיעה הקונבנציונאלית, יש מקום לבדוק את סף הרגישות לרעש, (Tolerance),
    ואולי כדאי להרחיב את בדיקת השמיעה גם לתדרים גבוהים יותר מ 8 קה"ץ. כל רופא א.א.גרון יוכל לכוונך לאתרים בהם מבוצעים בדיקות אלה.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו