ירידה חוזרת בשמיעה לאחר הוצאת כפתור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה חוזרת בשמיעה לאחר הוצאת כפתור
    רונה
    31/05/2010

לפורום המעולה והיעיל כתמיד שלום רב
    אני פונה אליכם שוב מאחר ואתם תמיד עוזרים ויעילים ולכם התודה והברכה,
    בני בן השלןש עבר לפני שנה וחצי ניתוח משולב כפתורים סינוסים כריתת שקדים, לאחר הניתוח בדיקת השמיעה הייתה 15 דיבל , שלני הניתןח הייתה 45 , כחודשיים לאחר ההוצאה ביצענו בדיקת שמיעה שהיינה 35 ,אציין שהפעוט התלונן אחרי הוצאת הכפתורים שהוא מרגישש שיש לו זבוב באוזן וייעצתם לי ללכת למומחה וכך עשיתי והוא אמר לי לעשות הבדיקה באוגוסוט מאחר ואז התייבשו הנוזלים אולם הרוםאה בטיפת חלב אמרה לי לא לחכות עם זה ולעשות את הבדיקה בהקדם ערב הזימזום באוזן ,
    סליחה על ההודעה הארוכה ,מה דעתך יש לעשות? האם זה אומר ניתוח חוזר? האם היה עלי לחכות לאוגוסוט לביצוע הבדיקה? האם זה מסוכן לשמיעה(מכשיר שמיעה) ...,האם לשהות יותר בשמש עימו?
    לתשבותכם היעילה והמהירה כתמיד תמיד אודה ושוב מודה ! רונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נוזל באוזניים

ד``ר יצחק ענתבי
    31/05/2010

רונה שלום רב.
    אני מניח שלא תהיה משמעות או פער בתוצאות בדיקת השמיעה אם היא תערך ביוני או באוגוסט,
    ועל כן אני ממליץ להתחיל את ההליכים, ולהזמין תור לבדיקת השמיעה, וחשוב שקודם לבדיקת השמיעה
    תיערך בדיקה של מומחה א.א.גרון.
    ה"זבוב" באוזן, הוא, ככל הנראה, נוזל באוזן, ואין להתרגש מכך.
    אם כן או לא לניתוח חוזר, אפשר יהיה לדעת רק לאחר תוצאות בדיקת השמיעה, מאחר ובנך כבר ביצע
    ניתוח שקד שלישי כדאי יהיה לבדוק אם הוא גדל מחדש, ואם לא, יהיה מקום בשיקול הטיפולי גם שימוש באיר-פופר.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו