ירידה בשמיעה בגלל דלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בשמיעה בגלל דלקת
    רמי
    26/06/2010

הבן שלי בן 4 וחצי עבר ניתוח כפתורים בגיל שנה וחצי ביצענו בדיקות ברה כ-3 פעמים ויצא שהבון תקין בבדיקה האחרונה הבון היה 20 לאחרונה הרגשנו שינוי משמעותי בשמיעה של הילד וגם בדיבור
    בשבועיים האחרונים הילד החל להדרדר בשמיעה שוב והיום נכון לרגע זה הוא כמעט ולא שומע אותנו אלא שמתקרבים ממש לאוזן,השאלה שלי היא כך האם בגלל הדלקת שיש לו היום הילד לא שומע טוב?הילד מטופל בטיפות לקרמוצין ואוגמנטין סירופ בגלל זיהוי של דלקת חריפה ע''י הרופא משפחה .האם הירידה בשמיעה היא בגלל הדלקת החריפה שיש לו באוזניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בשמיעה בגלל דלקת

הוספת תגובה

• דלקת וירידה בשמיעה.

ד``ר יצחק ענתבי
    26/06/2010

רמי שלום רב.
    אכן דלקת באוזן התיכונה יכולה לגרום בהחלט, לליקוי שמיעה הולכתי, ואפילו חמור.
    חלק גדול מהדלקות באוזן התיכונה הינן חד צדדיות, ולכן הייתי מצפה לשמיעה טובה יותר באוזן השניה, אלא אם אצל בנך הדלקת היא דו-צדדית.
    בדיקת ה BONE, אצל ילדך הינה בגבול הנורמה, לאור זאת, ולתחושתך על נסיגה חמורה בשמיעה מומלץ לפנות לרופא א.א.גרון כדי להגיע לאבחנה.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו