מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אייר פופר מומלץ אחרי ניתוח משולב שנרונה30/06/2010
שלום לפורום נכבד יעיל ואדיב!זאת שוב אני אמא לפעוט בן שלוש להזכירכם בני עבר לפני שנה ושלושה חודשים ניתוח משולב של הוצאת שקדים כפתורים לאחר שהורידו לו הכפתורים הירידה בשמיעה חוזרה לצערי , 35 דציבלים הרופא המליץ שוב על ניתוח כפתורים, לפני כחודש המלצתם לי על האיירפופר היום הלכנו לחוות דעת אצל פרופסור שאמר שלא ממליץ על המכשיר הזה וכי אין לו מידע על כך,דבר שתמוה בעיני ,אינני ממהרת לנתח את בני האם המכשיר איירפופר יכול לעזור לו ? עוד טוען הפרופסור שיש לבננו גם שקיעה של עור הטוף וכי הניתןח כפתורים יהיה הפעם עקב מצבו הלא טוב כפתורי "טיאניום ולא כפתורים רגילים , מה דעתך על כך? ושוב סליחה עלההודעה הארוכה ,אנא אני פשוט חסרת אונים ותמיד הנכם יעילים אדיבים עמכם הברכה!
רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירפופר
ד``ר יצחק ענתבי30/06/2010רונה שלום רב.
מאחר ולבנך יש בעיה של אוזניים בלבד, ומתוך הנחה שהשקד השלישי הוסר ולא גדל שוב, כן כדאי, לפני החלטה על ניתוח חוזר להשתמש במכשיר זה, ותת הלחץ (שאיני יודע את חומרתו), רק מצביע על כך שככל הנראה כמות הנוזל באוזניים אינה גדולה.
אין קשר אם מדובר בכפתורים רגילים או בכפתורי טיטניום, כי חששך הוא מניתוח חוזר, ואם כן תצליחו להתגבר על נושא הנוזלים באוזניים בעזרת האירפופר, ואני מאמין שכן, כולם הירוויחו. במקרה ולא יחול שיפור, תמיד תישאר האופציה הכירורגית.
איחולי בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)