כאבים לאחר ניתוח אוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר ניתוח אוזניים
    גליה
    05/07/2010

בני בן 6 עבר ניתוח שני לכפתורים באוזניו בגלל עודף נוזלים, הילד אף סובל יותר לאחר הניתוח, ממרר בבכי ואומר שזה לא מפסיק הכאב, אני אף מרגישה חום ואדמומיות כשאני נוגעת באוזנין, הרופאים אומרים שזה שום דבר, אבל ילד לא סתם יתלונן על כאבים אדירים ויהיה חסר מנוחה, אנא עזור לי לעזור לילד, מה עושים? לאן הולכים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר ניתוח אוזניים

הוספת תגובה

• כאבים לאחר ניתוח אוזניים

ד``ר יהושע דנינו
    06/07/2010

שלום גליה,
    חום ואדמומיות במגע של האוזן אינו קשור לכפתורים הנמצאים באוזן התיכונה. ניתוח הכפתורים נחשב לתקין במידה ואין הפרשה מהאוזניים ובתיאורך לא מתוארת הפרשה כזו.
    כאבים באוזניים יכולים לנבוע ממקורות שונים, לאו דווקא מהאוזן עצמה. לכן יש לחפש את מקור הכאבים ולטפל במקור. אני ממליץ לפנות למומחה א.א.ג שבמידת הצורך יפנה אותך לייעוץ נוסף.
    כל טוב ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילומי רנטגן באוזניים

גליה
    08/07/2010

תודה רבה על תשובתך, רציתי לשאול שאלה נוספת, האם אפשרי לעשות צילום יותר מעמיק של האוזניים, על מנת לשלול במאה אחוז שאין בעיה יותר עמוקה ופנימית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו