מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהנטלי28/07/2010
שלום רב,
בני בן שנה ו7 חודשים, אינו מדבר כלל ובכלל כל ההתפתחות קצת איטית. בבדיקת שמיעה מגיב ל50 DB דו צדדי. הרופא של אף אוזן גרון בדק וראה כי ":תעלות תקינות, תופיות מעט מעובות" והפנה לבדיקת שמיעה חוזרת וטימפנומטריה.
העיניין הוא שהתור הכי קרוב הוא רק בספטמבר והשאלות שלי הן:
1. מה לדעתך אני יכולה לעשות עד אז? כדאי ללכת לבדיקה פרטית?אני לא רוצה לחכות עד אז.
2. יש מישהו פרטי שאפשר להמליץ עליו?
3. כדאי ללכת לקלינאי תקשורת?
אני ממש דואגת ואני לא רוצה לחכות עד אז כי בספטמבר הוא אמור להכנס לגן ואני רוצה לדעת מה קורה איתו לפני כן.
רב תודות.
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה.
ד``ר יצחק ענתבי28/07/2010נטלי שלום רב.
ליקוי שמיעה של 50 ד.ב. וגילו הרך של בנך מצריכים בדיקת BERA - סף שמיעה ובהקדם.
לגבי שאלתך הראשונה - התשובה לא.
לשאלה 2, כל מומחה א.א.גרון יכול לכוונך לאחר בדיקת ה BERA.
שאלה 3, - לא.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ..
נטלי29/07/2010תודה רבה על התשובה המהירה.
בקשר לבדיקת ה BERA: אני צריכה הפנייה מרופא ילדים /א.א.ג?
או שהבדיקה נעשית במכון פרטי? איך עליי להזמין תור לבדיקה זו?
תודה רבה
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ד``ר יצחק ענתבי30/07/2010נטלי שלום רב.
לצורך הבדיקה עדיף שתהיה לכם הפניה מרופא מיקצועי - א.א.גרון, ודרכו תקבלו הנחייה כיצד מזמינים.
הבדיקה כלולה בסל השירותים, כך שאין חובה לבצעה באופן פרטי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
נטלי31/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)