בליטה בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה בצוואר
    מורנה
    04/08/2010

היום שמתי לב שלבני (בן כמעט 5 חודשים) ישנה בליטה מצד שמאל של הצוואר באמצע . כמובן שהזמנתי טור לרופא אך עד אז אני בלחץ נוראי!!! הבליטה במישוש לא מורגשת כבלוטה נפוחה (האם יש בלוטות בצידי הצוואר באמצע, לא מאחורי האוזניים?) , לא נראה שכואבת ובמרקם שיותר מזכיר מעין סחוס תת עורי. אני מבינה שללא בדיקה קשה להגיד, אבל אולי בכל זאת תוכלו להבהיר לי מה זה יכול להיות?? האם לפי התיאור זו יכולה להיות בלוטה או משהו אחר? אודה מאוד על תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה בצוואר

הוספת תגובה

• בליטה בצוואר

ד``ר יהושע דנינו
    04/08/2010

שלום מורנה,
    לילדים ישנו בלוטות רבות בצוואר וחלקן יכולות להיות נפוחות יותר או פחות. נפיחות הבלוטות נגרמת כתוצאה מזיהום במערכת ראש-צוואר המתנקז לבלוטה וגורם לגדילתה. הזיהום השכיח הוא זיהום וויראלי הגורם בדרך כלל גם לנזלת. לכן מומלץ לפנות לרופא א.א.ג מומחה על מנת שיבדוק את מערכת א.א.ג לחפש מקור אפשרי לבלוטה הנפוחה. הרופא ודאי ימליץ בהתאם לבדיקה על המשך בירור או טיפול.
    כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו