מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חנק בזמן האכלהסיגל09/08/2010
שלום רב,
בתי בת שלושה חודשים.בזמן האכלה, (היא אוכלת מטרנה),היא נחנקת כמעט כל ארוחה,הדבר מתבטא בשייעול.
זה התחיל כמעט מהלידה.רופא ילדים אמר שזה לא אמור להיות ובינתיים יש צורך רק במעקב.
בטיפת חלב האחות המליצה לי לעשות הפסקות מרובות בזמן האכלה,היא אמרה שיתכן שהילדה מתעייפת מהר מדי ולכן לא מספיקה לבלוע.
אני עושה הפסקות בערך כל דקה,בהחלט יש שיפור מהבחינה שהיא לא נחנקת עם יותר מדי אוכל בפה.
השיעול קורה בערך באמצע האכלה או לקראת הסוף.יש לציין שבמהלך האכלה והשינה האף שלה סתום והיא נושמת בכבדות. בנוסף היא גם מזיעה בזמן האכלה.
אני דואגת ולא יודעת איך לעזור לה,ביחוד כאשר בעוד כמה חודשים נעבור לאוכל מוצק .
אם תוכל להמליץ מה אפשר לעשות,ממה הבעיה יכולה לנבוע,למי לפנות.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול וחנק באכילה.
ד``ר יצחק ענתבי09/08/2010סיגל שלום רב.
הפיתרון של האכלה איטית אשר ניתן לך, מהווה מענה ראשוני להפרעה בבליעה של בתך. והעובדה שבתחילת האכילה אין כל הפרעה מביאה להנחה שפעולות הבליעה הו מבחינת הקצב, והכמות הינם איטיים מהרגיל.
יחד עם זאת כדאי לבדוק אנדוסקופית, תחילה ע"י א.א.גרון את המערכת העליונה, ואם יהיה צורך, היא תופנה גם לבדיקת גסטרואנטרולוג.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)