מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נדלקות אוזניים חוזרות+נוזלים דחוףףףשרית24/08/2010
שלום רב
הבן שלי בן שנה ו-4 חודשים מגיל קטן(3 חודשים) הוא סובל מדלקות אוזניים חוזרות
עשו לו ניקוזים באוזניים והמליצו על כפתורים (כמובן שלא רציתי) ולפחות פעם בחודש היה לוקח אנטיביוטיקה עד שהרופאה החליטה לתת לו את הטיפול מניעה 3 חודשים בגיל 11 חודשים לאחר הטיפול מניעה שוב חזר לו הדלקות כאשר הלכתי לבדיקת שמיעה עכשיו הקלינאית אמרה לי ש-80% יש לו ירידה בשמיעה היא לא יכולה להגיד בוודאות מכיוון שהילד היה בחוסר ריכוז
האם יש סיבה לדאגה?
שמעתי על הנרות הופי האם זה עוזר?
רציתי לציין שהוא אומר מילים בערך 10
בבקשה אני מאוד מודאגת.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אוזניים חוזרות.
ד``ר יצחק ענתבי26/08/2010שרית שלום רב.
דלקות אוזניים חוזרות בגיל זה מצריכות טיפול תחילה לטיפול במצב החריף, ורק אח"כ יש צורך
בטיפול למניעת הישנותם.
טיפולים אנטיביוטיים אינם מומלצים לאורך זמן, ויש לבדוק את הגורמים האפשריים להפרעה בניקוז
הנוזלים מהאוזן התיכונה.
איני מוציא מכלל אפשרות ניתוח שיכלול את כריתת השקד השלישי והכנסת כפתורים. יתרונות
הניתוח גוברים על החסרונות, ולכן אין לשלול זאת באופן קטגורי, "כמובן שלא רציתי"...
אם מצב השמיעה אינו ברור ביגלל חוסר שיתוף פעולה, או ריכוז, יש לבצע בדיקת BERA.
את נרות ההופי אני מכיר ומנסיוני עם נבדקים רבים טיפול זה לא היה יעיל, ובחלק מהמקרים גם
ניגרם נזק.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)