מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול בלי ליחהמיכל21/11/2010
שלום. אני חייבת את עזרתכם כי אני ממש מיאשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הבן שלי בן 7 ומגיל מאוד קטן סובל מדלקות בדרכי נשימה העליונות. זה מתבטא בכך שהוא משתעל שיעול יבש, בלי ליחה בכל תקופה שהיא עד כדי כך שהוא כמעט נחנק.
ניסינו לתת לו תרופות כגון טורבולין, בדקנו אותו לאלרגיות - יצא שלילי. ניסינו לתת:סינגולר, היסטופד. שום דבר לא עוזר. השיעול היבש חוזר על עצמו כל שבועיים. יש הקלה אחרי כמה ימים של נתינת סירופים בהתקפים חזקים ואחרי שבועיים זה חוזר שוב.
אמרו לי שבגיל 5 זה יעבור, אבל הילד בן 7 וסובל מזה מאוד. הוא אינו יושן בלילות ומוגבל בפעילות גופנית בזמן ההתקפים החזקים. ההתקפים החזקים מאוד דומים לאסמטיים.
אודה לכם אם תוכלו לייעץ רופא הכי טוב שמתמחה בתחום זה ומהו הטיפול הנכון.
אולי ההבחנה של דלקת דרכי נשימה העליונות אינה נכונה?
בנוסף רציתי לשאול, יש לילד בעיה עם מיתרי הקול. ברגע שהוא צועק, הקול נעלם. האם זה קשור, מה הטיפול, והאם זה מסוכן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול בלי ליחה - תגובה
ד``ר יהושע דנינו26/11/2010שום מיכל,
לפי תיאורך נראה שצריך לפנות לרופא ריאות ילדים שוודאי ידע לאבחן ולטפל בהתאם לממצאים שימצא. באשר לקול שנעלם, הטיפול הוא על ידי קלינאי תקשורת והבעיה אינה מסוכנת.
הדרך לבחור רופא מתאים היא לבחון את אתרי האינטרנט של בתי החולים הציבוריים ולבדור מיהו הרופא שיש לו הניסיון הטוב ביותר.
כל טוב ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)