הסרת שקדים בלייזר לילדה בת 3.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שקדים בלייזר לילדה בת 3.5
    שרונה
    22/12/2010

דר' ענתבי שלום,
    ביתי בת 3.5 מועמדת לניתוח בעוד כחודש עקב בעיות נשימה ודום נשימה בחומרה קשה, מעולם לא סבלה מדלקות וכד'. את הניתוח הזה אני סוחבת כבר שנה וחצי כי אני מאוד חוששת וחוקרת אותו המון ומודעת לסיכונים לצערי.
    בהתיעצויות אתך בעבר הבנתי כי אתה תומך בעיקר בהסרת כל רקמת השקד
    וששיטות כמו הקובליישן לדעתך פחות יעילות בטווח הארוך.
    הרופא שאליו פנינו אמור לנתח אותה בשיטת לייזר ולטענתו מכיוון שהילדה אינה סובלת מדלקות זיהומיות השיטה הזו הכי יעילה לה בעיקר מבחינת ההחלמה הקלה יותר.
    אני קראתי קצת על השיטה וישנם כאלה שאומרים שהלייזר גורם לכוויות וכי ההחלמה ממנו כואבת מאוד.
    האם אתה יכול להמליץ על שיטה זו?
    אודה שוב לחוות דעתך המקצועית אני אובדת עצות ולא יודעת מה להחליט.
    תודה מראש,
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שקדים בלייזר לילדה בת 3.5 - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    22/12/2010

שרון שלום רב.
    חבל על הסחבת בהחלטתך, כי הפסקות ודום הנשימה בחומרה קשה מחייבים החלטה וביצוע ניתוח מהיר.
    הניתוח בלייזר אינו צריך לגרום לכל כוויות, וכמו שנאמר לך ההתאוששות מהניתוח מהירה, והסיבוכים מופחתים.
    בהצלחה, ואיחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,הניתוח בעוד 3 שבועות!!

שרונה
    23/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו