שיעול וגירוי מתמיד בגרון-ילד בן 7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול וגירוי מתמיד בגרון-ילד בן 7
    שגית
    27/12/2010

שלום רב.
    אני מורה מחנכת בכיתה ב'. לומד אצלי תלמיד שסובל משיעול שנובע מגירוי תמידי בגרון. אמו סיפרה שהגירוי נובע כנראה מבעיה של נוזלים שיורדים מהאף לגרון.יחד עם זאת,רופא א.א.ג של קופ"ח אמר לה שהוא כבר לא יודע איך לעזור יותר. נתן תרופות בעבר וכו'. הילד בריא בסך הכל. מעט רזה וחלש פיזית לגילו,אך בריא,אוכל, מתפקד. יש לו מעט קשיי ריכוז.לא היפר-אקטיבי.
    אשמח לדעת איך אפשר לעזור להורים שלו לעזור לו. חשבתי אולי על דרך הומיאופטית.?
    בתודה, המורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיעול וגירוי מתמיד בגרון-ילד בן 7 - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    30/12/2010

שלום רב לך המורה,
    ראשית אני מבקש להתפעל מנכונותך לסייע לתלמיד בכיתתך.
    ולעצם העיניין, אני ממליץ להפותו למומחה א.א.ג נוסף שיבדוק וימליץ על בירור וטיפול מתאים, שכן לשיעול ישנן סיבות רבות שחלקן ממקור א.א.ג אך חלקן גם ממקורות אחרים.
    רק לאחר מיצוי הטיפול הקונבנציונלי ובמידה והוא לא יסייע אפשר לנסות גם טיפול הומיאופטי, אך במקרה כזה הייתי ממליץ לבחור הומיאופט שהוא גם רופא בהכשרתו המקצועית.
    כל טוב ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

שגית
    31/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו