מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול וגירוי מתמיד בגרון-ילד בן 7שגית27/12/2010
שלום רב.
אני מורה מחנכת בכיתה ב'. לומד אצלי תלמיד שסובל משיעול שנובע מגירוי תמידי בגרון. אמו סיפרה שהגירוי נובע כנראה מבעיה של נוזלים שיורדים מהאף לגרון.יחד עם זאת,רופא א.א.ג של קופ"ח אמר לה שהוא כבר לא יודע איך לעזור יותר. נתן תרופות בעבר וכו'. הילד בריא בסך הכל. מעט רזה וחלש פיזית לגילו,אך בריא,אוכל, מתפקד. יש לו מעט קשיי ריכוז.לא היפר-אקטיבי.
אשמח לדעת איך אפשר לעזור להורים שלו לעזור לו. חשבתי אולי על דרך הומיאופטית.?
בתודה, המורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול וגירוי מתמיד בגרון-ילד בן 7 - תגובה
ד``ר יהושע דנינו30/12/2010שלום רב לך המורה,
ראשית אני מבקש להתפעל מנכונותך לסייע לתלמיד בכיתתך.
ולעצם העיניין, אני ממליץ להפותו למומחה א.א.ג נוסף שיבדוק וימליץ על בירור וטיפול מתאים, שכן לשיעול ישנן סיבות רבות שחלקן ממקור א.א.ג אך חלקן גם ממקורות אחרים.
רק לאחר מיצוי הטיפול הקונבנציונלי ובמידה והוא לא יסייע אפשר לנסות גם טיפול הומיאופטי, אך במקרה כזה הייתי ממליץ לבחור הומיאופט שהוא גם רופא בהכשרתו המקצועית.
כל טוב ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
שגית31/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)