מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בסינוסים לילד בן 10קרין14/01/2011
שלום
אני די מיואשת ולא יודעת לאן לפנות ומה לעשות.
)-:
אני מחפשת רופא אאג מומחה לסינוסים בילדים באזור המרכז שיתן לי חוות דעת שנייה בנוגע למה לעשות עם הדלקת הזו בסינוסים של מצאו לילד שלי
ממש נבהלתי כשהרופא שלו התבונן ב CT שלו ואמר לי שלא לנתח אבל הוא צופה בעיות )-:
אני ממש לא יודעת מה עלי לעשות. לחכות עד שהבעיות יגיעו ?
)-:
אני מאד מאד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהפנות אותי למומחה שיוכל לתת לי חוות דעת שנייה. אולי אפשר לעשות משהו עכשיו כדי לרפא אותו ולא לחכות להחמרה שייאלץ ניתוח.
ועוד משהו - האם חשוב שהוא יהיה רופא אאג ספציפית של ילדים?
תודה מראש
קרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בסינוסים לילד בן 10 - תגובה
ד``ר יהושע דנינו15/01/2011שלום קרין,
הלחץ שלך מובן ואכן היוועצות נוספת יכולה לסייע.
איננו נוהגים לתת בפורום זה המלצות ספציפיות של רופאים, עם זאת נשמח להציע לך דרך ראויה לבחור בעצמך רופא מומחה א.א.ג נוסף.
השיטה היא להכנס לאתרי האינטרנט של בתי החולים הגדולים הנמצאים באיזור מגורייך, באתרים אלה היכנסי למחלקות א.א.ג ושם עייני בדפי הרופאים. בדקי מי מהם מומחה ספציפי לבעיה שאת נדרשת לה, ובדקי באיזו מסגרת הוא יכול לקבל אותך. רצוי כמובן לבחור מומחה א.א.ג
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי כל כך מבולבלת ששכחתי להודות.
קרין23/01/2011אז תודה רבה רבה על ההנחיה. השתמשתי בהנחיה שהצעת לי כאן והגעתי לרופא א.א.ג. מנהל מחלקה של אחד הבתי חולים. אני מבינה שלא נהוג כאן לאמר את השמות אז לא אציין את שמו. אבל מיד התחלנו טיפול ואני ממש רוצה להודות לך על הפורום הנהדר שלך.
שבזכותך לא איבדתי את העשתונות וכיוונת אותי מה לעשות.
עכשיו אני מקווה שהילדון שלי ירפא.
אז באמת תודה על ההכוונה. זה היה מאד נחוץ לי.
קרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)