מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקד שלישישרון18/01/2011
בני בן 4 סובל משקד שלישי נשימת פה בלילה ונחירות
בבדיקה אינדוסקופית אמר לנו הרופא שהשקדים שלו אסופים ויש מעבר אויר יפה בלוע
יש שקד שלישי אבל הוא לא גדול מאוד
הציע טיפול מונע של מוקסיפן 6 סיסי ליום למשך שלושה חודשים ע"מ להגיע לקיץ ולראות שיפור ואז לקבל החלטה לצורך ניתוח
מה דעתך
אנחנו התפלאנו מאוד על ההצעה הזו אבל הוא אמר לנו שכך היה נהוג בעבר וחסכו בצורה זו הרבה ניתוחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד שלישי - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי20/01/2011ליאת שלום רב.
שיטת ההמתנה מקובלת וידועה, כי לרוב בתקופות הקור יש גודש גדול יותר במערכת הנשימתית העליונה, בעוד בעונה החמה הגודש פוחת, אינני מכיר, מאידך, שאת ההמתנה יש להעביר תוך טיפול אנטיביוטי ל 3 חדשים, ועל שיטה זו אין כל סימוכין בכתובים, ובפירסומים הרפואיים.
ייתכן שנשימת הפה והנחירות אינה נובעת משקד שלישי מוגדל, אלא מגודש באף, ובמקרה כזה ניתן לטפל בד"כ בתכשירים אנטיהיסטמיניים, ולא באנטיביוטיקה.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
שרון23/01/2011הבנתי מהרופא שאנטיביוטיקה מיבשת את אזור השקד שלישי
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי23/01/2011ליאת שלום רב.
אינני מכיר את תאוריית ההתיבשות של האיזור, ולבטח שהטיפול האנטיביוטי שלא לצורך, רק יזיק לילד המקבל.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
שרון25/01/2011אני מופתעת מתשובתך רופאים רבים איתם התיעצתי באופן פרטי אמרו לי מפורשות שמתן אנטיביוטיקה מונעת לתקופה של 3 חודשים מייבשת את האוזניים במיקרה של נוזלים וגם את האזור שסביב השקד שלישי ויש בכך הטבה משמעותית
האם יתכן שהבנתי לא נכון!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגובה
שרון29/01/2011צ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי01/02/2011ליאת שלום רב.
בתשובותיי אני מתבסס על מחקרים רפואיים, ולא על מה שכמו שנאמר לך שבעבר נתנו טיפול אנטיביוטי ל 3 ח' והטיפול "ייבש את האיזור של השקד השלישי".
אשמח מאוד (גם אם צר לי שבנך יקבל טיפול אנטיביוטי ל 3 ח') - אם אכן טיפול זה ימנע או יחסוך מבנך את הצורך בניתוח השקד השלישי.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)