יובש בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בגרון
    עליזה-אוסלו
    20/01/2011

שלום...
    אני בת 49 חולת אסמה (קיבלתי אותה בגיל 45 ואני סובלת מאלרגיות שונות, שגם קיבלתי בגיל מבוגר יחסית), יש לי גם רגישות לחיטה..לא גלוטן אלא חיטה אז אני אוכלת לחם כוסמין דיי מלא ללא שמרים והמון דגנים ונבטים למינהם שאמורים לעזור לקיבה.
    מזה כמה זמן אני מרגישה יובש נוראי בגרון כל היום...אני חייבת לישון עם מים ליד אחרת אני לא מצליחה להרדם עם היובש בגרון..אני מרגישה כאילו יש לי איזה חוט שלוחץ בגרון ובנוסף יש לי המון גרפסים מוזרים ומאוד גבוהים שזה לפעמים דיי מביך מכיון שאין לי שליטה עליהם...יחד עם זאת המון שעות לאחר הארוחות או שאני פולטת או שהאוכל עולה לי למעלה ולפעמים קורה שאני פשוט מקיאה..דבר זה לא נעים לי במיוחד מכיון שככה אני לא מצליחה להנות מהאוכל...שכחתי לציין שאני אוכלת דיי בריא אבל יש לי בעייה עם היציאות..בבדיקות כאן בנורבגיה הם לא רואים כלום..מה אפשר לעשות וכמה יכולה לעלות לי בדיקה נחוצה בארץ?
    אודה לך/לכם באם תוכלו לעזור לי כי אני כבר נואשת מהרופאים כאן.
    בתודה מראש
    עליזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בגרון

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר יצחק ענתבי
    20/01/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אף_אוזן_גרון' id=link]אף אוזן גרון[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו