מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטרפ ממשפחת הסטרפטיקוקס בגרוןמשפחת שמר05/03/2011
שאלה לי אליך דר' אני מאוד לחוצה אני וביתי כנראה נדבקנו בחיידק סטרפ מסוג A
בגרון אני שתיתי אניביוטיקה רפאפן וביתי בת 4 ששתה מוקסיפין 10 ימים
לאחר שסיימתי את האנטיבויוקה אחרי יומיים הרגשתי שוב הגרון וגם היא הרגישה שתינו אוגמנטין.
לאחר שבוע שסיימנו את האנטיביוקיה ביצענו שוב משטח גרון אצלי יצא פלורה רגילה ואצלה
שוב החיידק מסוג הלכנו שוב לרופא ילדים אמר שכל הבית צריך לבצע משטח ולראות .
בינתיי ביתי שוב שותה 10CCשלוש פעמים ביום אנטיוטיקה מסוג מוקסין במשך 10 ימים
ו5Cאניטביוטיקה בשם FLAGYL במשך 5 ימים
אני ממש מודאגת פעם ראשונה יוצא לה לאחר 3 פעמים משטח גרון עם חיידק ממשפחת
הסטרפקוקוס מסוג A ותמיד היה יוצא לה פלורה רגילה.
אני ממש מודאגת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתיקון חיידק strep. pyogenes Gr A
משפחת שמר06/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרפ ממשפחת הסטרפטיקוקס בגרון - תגובה
ד``ר יהושע דנינו08/03/2011שלום משפחת שמר
הטיפול בדלקות גרון צריך להיות לפי הבדיקה הקלינית (רפואית) ולא לפי החידק סטרפ שצומח ,משום שחלק מהאוכלוסיה הינו נשא של החידק ונשא של חידק שהמשטח חיובי אך אין מימצאים קלינים שמתאימים לדלקת לא דרוש טיפול.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)