מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כונכיות או שקד שלישיליאת14/03/2011
בני בן 4 לפני חודש ההינו אצל הרופא א.א.ג בעקבות נחירות והפסקות נשימה
הרופא בדק אותו בסיב אופטי באף והחליט על ניתוח שקד שלישי
השקדים לטענתו גדולים אך לא נושקים והוא מעדיף לחכות איתם
לאחר כמה ימים בני הצטנן מאוד שמנו לו טיפות אף אוטריוון ילדים והוא נשם כל הלילה בשקט ללא נחירות
חברה שלי שהיא אחות במיקצועה אמרה לי לברר אולי הוא סובל מכונכיות מוגדלות ולא משקד שלישי..אחרת איך אפשר להסביר את ההטבה הניכרת משימוש בטיפות אוטריווין
מה דעתך
האם יכול להיות שאונם יש לו שקד שלישי כפי שהרופא ראה אבל לא זה מה שמפריע לו לנשום טוב בלילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כונכיות או שקד שלישי - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי14/03/2011ליאת שלום רב.
אין לכונכות התחתונות ולגודש בהן כל השפעה על הפסקות הנשימה בשינה, ובהחלט יש להן השפעה על הנשימה הרעשנית בשינה.
מאחר ובנך ניבדק אנדוסקופית ע"י הרופא, ובבדיקה לא צויין הגודש, אני מניח שהוא היה זמני בלבד.
מדברייך אני מבין שגם יש החלטה שלא לנתח את השקדים, וככל הנראה ביגלל שמצב הפסקות הנשימה אינו חמור.
מנסיוני עדיפה הדמייה של השקד השלישי, ולא בדיקה אנדוסקופית, כבדיקה אבחנתית לצורך בכריתת השקד השלישי, זאת בנוסף לסימפטומים הנילוים.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
אמא14/03/2011מה זה הדמיה?
עשינו לו גם צילום רנטגן
זה לא מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
אמא14/03/2011דברתי עם המנתח והוא אמר שלשקד שלישי יש השפעה גם על מצב הכונכיות
בגלל ריבוי הנזלת שהוא "מייצר"
ובד"כ לאחר ניתוח שקד שלישי יש הקטנה של הכונכיות
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)