מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות חוזרותמ.28/03/2011
שלום רב,
יש לי ילד בן 12 וחצי, מאז גיל היה חולה המון לפעמיים כל חודש דלקת בגרון מלווה בחום גבוה מאוד, הוא קיבל מלא תרופת אנטיביוטיקה עשו לו בדיקות, הייתי אצל כמה רופאים לבדוק אם השקדים מוגדלים, היינו גם בבית חולים ובסוף הוחלט שהוא לא צריך לעבור ניתוח שקדים.
כשהיה לו דלקות, היה אפשר לראות על השקדים גושים לבנים גדולים, כשהיה בן 6 הכל היה מכוסה בגושים ורופא א.א.ג. הוציא לו אותם עם "צבט".ואמר לי שזה מעיין "פטריה"
הוא קיבל טיפול בכדורים "סטרואידים" 2 כדורים יום אחד.
כיום הוא עדיין חולה הרבה (לא כמו שהיה קטן) אבל יכול להיות כל חודשיים או שלושה חודשים, יש לו חום וגושים לבנים, שלפעמיים בשיעול יוצאים.(זה לא נראה כמו ליחה )
לא תמיד אני פונה לרופא, לפעמיים החום עובר אחרי יומיים.
(הילד אלרגי ויש לו נזלת כל הזמן, אני נותנת לו לפי הצורך כדורים מסוג "אריוס" ומשאף לאף.
רציתי לשאול מהם הכדורים הלבנים ?
האם יש פתרון או בדיקות שאפשר לעשות כדי למנוע את הבעיה?
סליחה על השאלה הארוכה,
ותודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות חוזרות - תגובה
ד``ר יהושע דנינו29/03/2011שלום רב,
הגושים הלבנים בשקדים הינם תפליט שיכול להיות כתוצאה מזיהם חיידקי או לעיתים פטרייתי, אך גם לעיתים שאריות אוכל בחריצים שבתוך השקעים הקיימים בשקדים.
יש לפנות למומחה א.א.ג, לבדוק האם בזמן שמופיעים הגושים הלבנים, בדיקת הדם והמשטח מראים על זיהום חיידקי ואז דרושה אנטיביוטיקה או אם לא, ניתן לגרגר מי מלח.
כל טוב ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)