מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה ושלושה חודשים - נוזלים באוזןdana02/04/2011
שלום, אחייני סובל מדלקות חוזרות ונשנות באוזנים, מטופל ע"י טיפות ו/או אנטי'. בין השאר הופנה ליחידה להתפתחות הילד, ונמצא כי קיים עיכוב בהתפתחות המוטורית. בנוסף הופנה לבדיקת שמיעה, ואכן נמצא ליקוי בשמיעה. אוזן אחת 35 ואוזן שניה 30. כעת הופנה לצילום שקד שלישי. טרם בוצע הצילום.
כבר כמה ימים שהוא אינו רגוע, בוכה כל הזמן. סבל מחום. רופאת המשפחה לא מצאה דבר. אך הילד סובל. הנוזלים באוזניים קיימים ולא נעלמים, האם יתכן שהנוזלים משפיעים כל כך על מצבו? כיצד ניתן להקל עליו? האם שמעתם על מכשיר האייר פופר, האם במקרה הנ"ל מומלץ?
אשמח לקבל הכוונה היות ואנו נמצאים בתחושה של חוסר אונים. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה ושלושה חודשים - נוזלים באוזן - תגובה
ד``ר יהושע דנינו03/04/2011שלום דנה,
נוזלים באוזניים אינם גורמים לכאבים ובמידה ויש רושם של סבל אצל הילד, יש לקחת אותו למומחה א.א.ג שיבדוק אם לא התפתחה דלקת שהיא יכולה לגרום לכאבים באוזניים.
האייר-פופר הוא מכשיר המכניס אויר לאוזניים ואינו מתאים לגיל של אחיינך.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
(1).jpg)