מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות אוזנים חוזרות ונשימה מהפהקרן07/04/2011
הילדה שלי בת 6 בגיל 3 עשיתי לה ניתוח כפתורים עקב ירידה בשמיעה ונוזלים באוזנים.
בזמן הניתוח נאמר לי כי אינה צריכה עבור את הפוליפים.
כיום הילדה סובלת מדלקות חוזרות, נשימה מהפה ונחירות בלילה.
האם יש שיטת טיפול שונה / אחר מהטיפול התרופתי (לציין כי בכל פעם שיש דלקת מטופלת באנטיביוטיקה) האם אפשר ללמד את הילדה נשימות דרף האף
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אוזנים חוזרות ונשימה מהפה - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי07/04/2011קרן שלום רב.
לאחר מעשה, חבל שקודם לניתוח הראשון, או אפילו לפניו לא בוצע בירור על ההשפעה של השקד השלישי על הנוזלים באוזניים.
אני מניח שהדלקות החוזרות במכתבך קשורים לאוזניים, אם כן ובנוסף יש גם נשימה רעשנית בשינה, חוששני שלא יהיה מנוס מניתוח חוזר, והפעם כולל את השקד השלישי.
אם הדלקות הן בגרון, יש צורך במעקב רופא א.א.גרון, טיפול תרופתי אנטיביוטי ממושך, (שבועיים +), לבדוק אם יש הפסקות נשימה בשינה ולהחליט על המשך טיפול.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)