מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיטות ניתוחליאת27/04/2011
מה ההבדל בין שיטת המיקרודברידר לשיטת הקובליישן
בניתוח שקדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטות ניתוח - תגובה
ד``ר יהושע דנינו27/04/2011שלום ליאת,
שיטת המיקרודברידר הינה מבוססת על חיתוך בשיטה קרה ושיטת הקובליישן היא חיתוך בעזרת גלי רדיו.
שיטת המיקרודברידר מיועדת בעיקר לניתוחי פוליפים באף והקובליישן לשקדים וקונכיות וכו'.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
ליאת30/04/2011תודה על התיחסותך
האם אפשר להסיר שקדים בשיטת המיקרודברידר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה להמשך תשובה
ליאת02/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה להמשך תשובה - תגובה
ד``ר יהושע דנינו05/05/2011שלום ליאת
ניתן להסיר את השקדים בשיטת המיקרודברידר,אך השיטה הכי פחות מקובלת.
שיטה זו שמושית לרוב בכריתת פוליפים של מבוגרים.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
ליאת08/05/2011שלום ד"ר
הצלחת לבלבל אותי
בביקורי אצל ד"ר ארי דירוא מתל-אביב הוא המליץ על השיטה הזו בחום
מה דעתך?
האם השיטה הזו מקובלת פחות בגלל שיש בה סיכון כלשהו..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני - תגובה
ד``ר יהושע דנינו22/05/2011שלום ליאת.
שיטת המיקרודברידר לשקדים היא השיטה האחרונה שנוספה לשלל השיטות הקיימות, ואני ממליץ בפיינך לאמץ את השיטה שהרופא שבחרת בו חש איתה יותר בנוח.
הסיכונים בשיטה זו אינם שונים מהסיכונים בשיטות האחרות, אך הניסיון המצטבר בשיטה זו אינו רב כמו בשיטות האחרות.
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)