מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות מהאוזןלי28/04/2011
שלום רב,
בני בן שש ומאז היותו תינוק הוא סובל מהפרשות מהאוזניים - לפני שנתיים ממש הפרשות שחורות/חומות כל חודשיים שלושה.
היום ישנה התפרצות מידי כמה חודשים אבל ההפרשות מהאוזן הן נוזליות ממש כמו מים.
בצילום רנטגן נראה שיש לו עור תוף רפוי וכנראה שישנה הצטברות נוזלים באוזניים כתוצאה מכך.
האם עלי לדאוג גם מההפרשות הנוזליות כיום? כיצד ניתן לטפל בכך?
יש לציין שההפרשות אינן מלוות בחום או בתלונות על כאבים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מהאוזן - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי30/04/2011לי שלום רב.
קשה להבין ממכתבך אם מדובר בהפרשות שחורות /חומות, או מימיות (בהירות), אך ביגלל שהתופעה נימשכת זמן רב, מומלץ לפנות למומחה א.א.גרון לבדוק את מצב התעלות, התופיות, והאוזן התיכונה, כמו-כן לבצע מספר בדיקות עזר, כמו בדיקת שמיעה וטימפנומטריה, מישטח מהאוזניים, וצילום שקד שלישי. בדיקות אלו יעזרו באבחנה, והטיפול.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזלים שחורים מהאוזניים
הודיה21/05/2014אני בת 17 וכבר שבועיים אני מרגישה שהאוזן שלי סתומה ויש בה משהו, אז הכנסתי קיסמים לאוזן ואז יצא לי מן נוזל מיימי. אז שמתי טיפות[היה לי תבעייה הזאת] וכל האוזן מבתוך התנפחה למשך שבוע וכאבה, ואחרי שבוע עדיין הרגשתי שתקוע לי שם משהו ואז הכנסתי קיסם והוא יצא שחור . אני יודעת שאני צריכה ללכת לרופא,אבל קודם אני רוצה לדעת מה יש לי ואם קרעתי לי את עור התוף, יש מצב שזה ג'וק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזלים שחורים מהאוזניים - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי21/05/2014הודיה שלום רב.
ככל הנראה מדובר בתהליך דלקתי פיטריתי, והטיפול לכך הוא ניקוי (ע"י מומחה א.א.גרון), וטיפול מקומי, ומעבר לכך יש להמנע מכניסת מים לאוזן המפרישה.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)