מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נחירות אצל בת 3.5חגי29/04/2011
שלום וברכה,
ביתי בת 3.5 ונוחרת בלילות כמה חודשים. בעבר הייתה לה פעמיים את התופעה ובבדיקות דם גילו סטרפטוקקוס ולאחר אנטיביוטיקה הנחירות פסקו.הפעם הבדיקות היו שליליות אך בבדיקה של הגרון התגלו שקדים נפוחים.
מה אני צריך לעשות?איך אני יכול לדעת שאין לה הפסקות נשימה וכו'?האם לפנות לרופא פרטי או לסמוך על רופא המשפחה שאומר ששקדים מוגדלים זה לא נורא?
אולי בכל אופן מדובר בחיידק ואנטיביוטיקה תעזור שוב פעם?
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחירות אצל בת 3.5 - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי30/04/2011חגי שלום רב.
הסיבות לנחירות בגיל בתך הן 3 : שקד שלישי מוגדל, גודש (על-רקע אלרגי), בריריות האף, והגדלה של השקדים. (על-פי סדר השכיחות).
בדיקת שינה אפשר לבצע גם בבית מובן מאליו שזו תהיה בדיקה פחות מדוייקת מבדיקה במרפאת שינה, די לשבת ליד הילדה בשנתה כ 1/2 שעה, ההפסקה מתאפיינת בתחילה במקבץ נשימות מהירות, ובסיומו יש שאיפה עמוקה, ובעקבותיה הפסקת נשימה שיכולה להמשך גם שניות רבות, ולרוב בסיום ההפסקה של כיווץ בגפיים או שינוי תנוחה של הגוף.
מעקב כזה במשך מספר לילות יאפשר לדעת אם יש דום נשימה.
עם תוצאות בדיקתך, כדאי לפנות למומחה א.א.גרון.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
