שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    שירן כהן
    09/05/2011

אני בת 16. כבר 7 או 8 שנים בערך יש לי סחרחורות עזות, עד כדי כך שנפלתי מזה 3 פעמים ופעמיים כמעט התעלפתי. הן ממש חזקות.
    בהתחלה חשבתי שזה שטויות ושזה יעבור. אבל זה נהיה מפעם לפעם יותר חמור. ורק השנה התחלתי להתייחס לזה. הפנו אותי למלא רופאים להתייעצות או כדי לגלות ממה זה נובע. עשיתי בחצי השנה האחרונה פעמיים בדיקת דם והכל תקין. הפנו אותי לאף אוזן גרון ואמרו שהכל בסדר. ואני לא יודעת כבר מה לעשות.
    לחברה שלי יש משהו דומה אבל הרבה פחות חמור, שקשור בקריסטלים (הדבר הזה שאחראי על שיווי משקל), הם זזו לה ולכן יש לה סחרחורות.
    והשאלה שלי היא, איך מאבחנים עם הקריסטלים זזו? ואיפה זה בכלל ממוקם? אפשר לאבחן את זה בלי בדיקת רופא?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    09/05/2011

שירן שלום רב.
    מאוד נדיר שסחרחורות במשך כל-כך הרבה זמן, ואירועים של נפילות, ועדיין לא הגיעו רופאי א.א.גרון, ו/או נוירולוג לאבחנה וטיפול.
    בחלק הקשור לא.א.גרון אני ממליץ לפנות למרפאה אוטונוירולוגית (מרפאה כזו קיימת במרבית מחלקות א.א.גרון בבתי החולים), במרפאה זו יבצעו לך בדיקות שונות כדי להגיע לאבחנה, ובה יהיה ניתן לקבוע אם בעייתך קשורה לאוזניים (קריסטלים וכו...), או מקור הבעיה הוא מרכזי.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו