מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נחירות שחזרוהגר24/05/2011
ד"ר דנינו שלום רב,
בתי, נעמה, בת השלוש וחצי עברה אצלך בדיוק לפני חודשיים ניתוח מוצלח להסרת שקד שלישי+שקדים+צינורית באוזן שמאל וניקוז נוזלים באוזן ימין.
הניתוח שינה את חיינו לטובה מן הקצה אל הקצה. הדבר בא לידי ביטוי בנשימה שקטה, חוש ריח חד, תיאבון בריא (עלתה קג וחצי במשך חודש וחצי), צבע בלחיים, ערנות, חיוניות... פשוט תענוג.
אבל- בשבועיים שלושה האחרונים אנחנו שמים לב שבלילה היא שוב נוחרת. לא בעוצמה שהיתה לפני הניתוח. לא בכל תנוחה. ללא הפסקות נשימה. אבל נוחרת...
אני מודעת לכך שהשקד השלישי עלול לצמוח שוב אם מנתחים בגיל מאד צעיר, אבל נעמה עברה את הניתוח בגיל שלוש וחצי שזה לא מוקדם, ועברו בסך הכל חודשיים מהניתוח. האם התופעה מוכרת?
שאלה נוספת- הקיץ בפתח ואנחנו במתח :-) יש לנו אטם מותאם אישית לאוזן עם הצינורית, רכשנו כובע ים צמוד ואטום, האם ניתן להכניס אותה לבריכה?
תודה רבה,
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחירות שחזרו - תגובה
ד``ר יהושע דנינו30/05/2011שלום הגר,
לנחירות יש סיבות רבות וגם לאחר שמסירים את השקדים והשקד השלישי יכולות להיות נחירות כתוצאה ממעבר אויר צר בחללי האף. לעיתים נזלת יכולה לגרות להצרות במעברים אלו. שקד שלישי לא אמור לגדול תוך חודשיים. אבחון וטיפול ע"י מומחה א.א.ג יכול לעזור.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הגר30/05/2011יש לנו ביקורת אצלך בנוגע לצינורית בספטמבר, אז אם לא תהיה החמרה נתייעץ באותה הזדמנות גם על זה, ואם תהיה החמרה נקבע תור מוקדם יותר אליך.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הצינורית
הגר02/06/2011שאלתי בהודעה הקודמת שאלה נוספת... לנעמה יש צינורית באוזן שמאל, ובאמבטיה אנו מקפידים על רחצה עם אטם מותאם. כיצד יש להתנהל בבריכה/ים? אני אתן לה הנחיה לא להכניס את הראש למים, אבל אני מניחה שלעיתים היא עלולה ליפול ואז.. האם אטם מותאם שמעליו כובע שחיה של שחיינים מסיליקון יתנו את האטימה המספקת?
תודה רבה,
אני מצטערת על הפניה החוזרת, פשוט הקיץ מגיע ואני רוצה להיערך בהתאם.
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הצינורית - תגובה
ד``ר יהושע דנינו04/06/2011שלום הגר.
מומלץ לא להכניס את הראש למים גם כשיש את אמצעי האיטום שהזכרת.
אם בכל זאת קורה והראש נבנס למים,יש ליבש את האוזן עם טישו ולהמתין 2-3 יום. במידה ולא מתפתחת הפרשה מהאוזן,סימן שלא נגרם זיהום ,במידה וכן ,יש לטפל בהתאם.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, כך ננהג
הגר05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)