מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת אוזנים- דחוףקרן18/06/2011
לבני בן החצי שנה אובחנה דלקת אוזנים (ללא חום) לפני כ-10 ימים וטופל במוקסיפן במשל 5 ימים .יום לאחר שסיים עם המוקסיפן עלה לו חום ואובחן שהדלקת כנראה לא עברה והחליפו לו לאוגמנתין .כעבור 3 ימים שהיה עם חום גבוה של עד 39.5 הוחלט לעשות לו ניכור ולהמשיך באוגמנתים- זה היה ביום ה' כאשר במשך כול היום(יום ו') היה ללא חום ואילו היום בשישי חזר לו שוב חום גבוה שעולה מיד שתמה ההשפעה של הנורופן.
איך פתאום חזר החום לאחר שיום שלם היה ללא חום וממשיך לקבל אוגמנתין? יכול להיות שהניכור גרם לכך? מה ניתן לעשות ?אני ממש חוששת הוא כבר 10 ימים שותה אנטביוטיקה ואין ממש שיפור.
אני אשמח מאד לעצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי משתדלת
רווית18/06/2011במיוחד להיזהר עם הנטילה של נורפן
אחרי כל הסיפורים שהיו עם הבחורה ההיא
אני דוגלת כבר שנים באופטלגין זה בכלל מבוסס על חומר אחר ולא כמו אלו שהורסים את הבטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת אוזנים- דחוף - תגובה
ד``ר יהושע דנינו21/06/2011שלום קרן,
חום יכול להיות גם מסיבות שונות מאשר דלקת אוזן. חום יכול לחזור לאחר שיום חד לא היה גם מחיידקים שעברו מוטציה וגם מסיבות אחרות שלא מהאוזן.
חום יכול להיות בדלקת אוזן שעברה ניקור וטופלה באנטיביוטיקה במידה והדלקת עמידה לאותה אנטיביוטיקה. לכן, ההחלטה מה לעשות צריכה להיות לפי הבדיקה הקלינית.
ניקור לא גורם לחום, אלא אמור להוריד את החום.
אני ממליץ לכן להיוועץ במומחה א.א.ג ובמידת הצורך הוא ימליץ על בירור וטיפול נוסף.
כל טוב ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)