מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משמעות של רגישות יתרתומר09/07/2017
מה המשמעות של רגישות יתר בגרגר זהב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
?
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017שאלה לא מובנת, מה הדוגמא או הפסקה שזה מופיע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי סרטן בקיום יחסי מיןדרור06/07/2017
שמעתי שאם מקיימים הרבה יחסי מין אז הנוזל בערמונית מתחלף בתדירות גבוהה יותר וזה מפחית את הסיכויים לחלות בסרטן הערמונית. זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמועות
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017אין לכך כל בסיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר הסתיידות?יוסי04/07/2017
בן65, מצאו לי בבדיקת אולטראסאונד הסתיידות בערמונית ומוגדלות בינונית. מה זה אומר בדיוק? תודה!
הסתיידויות
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017מדובר באבנים זעירות אשר לרוב אין להן משמעות קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת שני אשכים עקב גידול חוזרגל02/07/2017
היי, מה לגבי תפקוד מיני לאחר כריתת שני האשכים? האם ניתן להגיע לזיקפה ולהינות מקיום יחסים? האם יש טיפול תרופתי למצב כזה?
אשכים
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017ניתן להגיע לתפקוד מיני ואף לפוריות ע"י טיפול הורמונלי תחליפי להורמונים שהאשכים מייצרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים לחלות בסרטן השלפוחיתאורטל28/06/2017
הבנתי שעישון הוא הגורם העיקרי לסרטן השלפוחית השתן. מהי כמות הסיגריות היומית שעליה מדובר?
עישון
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017לא ידועים לי דיווחים על מספר סיגריות "מותרות"
צריך לא לעשן, זה כדאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מטפלים בסרטן שלפוחית השתן?חושש25/06/2017
אם יש סרטן בשלפוחית השתן והטיפולים לא עוזרים זה אומר שכורתים את השלפוחית? אז איפה השתן נאגר ואיך משתינים בפועל?
גידולי שלפוחית
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017קיימים מספר טיפולים לגידולי השלפוחית, כריתת השלפוחית מבוצעת רק עם המחלה מתקדמת מקומית ויש חשש שהיא תתפשט למרחק.,
אם מחליטים לכרות את השלפוחית יש אפשרות לשחזר שלפוחית חדשה מקטע מעיים, או מטים את השתן לפתח בדופן הבטן ולשקית שתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עושים CTתמי22/06/2017
בעלי חולה בסרטן הערמונית והוא עובר טיפולים הורמונליים. הלכנו לכמה רופאים ואף אחד מהן לא רוצה לעשות CT כדי לבדוק מה מצב הגידול. מה הסיבה לכך? איך אחרת אפשר לדעת אם הטיפולים עובדים?
גידול בערמונית
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017CT איננה בדיקה מאד אמינה לגבי גידול ערמונית ממוקם
הרבה יותר רגישה להתקדמות המחלה היא בדיקת הדם ל psa* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין בעת טיפול הורמונלימשה20/06/2017
אני אמור להתחיל טיפול הורמונלי והייתי רוצה לדעת איך זה משפיע על יחסי המין ואם בכלל מותר לי לקיים יחסי מין בזמן הטיפול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול הורמונלי
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017אין מניעה לקיום יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה של גוש באשכיםעדיאל18/06/2017
בן 21 משוחרר טרי, אתמול כשהתקלחתי הרגשתי גוש באשכים, הגוש לא מרגיש גדול אבל הוא חדש. יכול להיות שזה קשור לסרטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גוש באשכים
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017לא הייתי נחפז להגיע למסקנות
מומלץ להיבדק בהקדם ע"י אורולוג וביצוע אולטרסאונד של האשכים שהינה בדיקה רגישה ואמינה לאשכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי סימנים מקדימים לסרטן הערמוניתעומר15/06/2017
מהם התסמינים של סרטן הערמונית? כאבים באזור הישבן והאשכים זה סימן לסרטן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תסמינים
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017לצערנו, אין תסמינים מוקדמים לסרטן הערמונית,
התסמינים יכולים להופיע מאוחר מאד כאשר המחלה מפושטת
לכן, מומלץ , מעל גיל 50 להיבדק ע"י אורולוג, למישוש הערמונית ולשקול בדיקת דם ל- psa לבדיקת חשד למחלה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה בתדירות הטלת שתןשירלי13/06/2017
בת 35 בזמן האחרון אני צריכה ללכת לשירותים בתדירות יותר גבוהה מפעם ואני גם כמה בלילה לפחות פעם אחת אם לא יותר, משהו שאני לא זוכרת שאי פעם היה. לא כואב או שורף. העלייה בתדירות יכולה להצביע על משהו חריג?
תכיפות
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017עלייך לעבור בירור של מערכת השתן , הכולל בין השאר: סונר, בדיקות שתן ודם ועל פי הבירור הראשוני, ניתן לקבוע כיוון לאבחנה, צורך בבירורים נוספים וטיפול ספציפי בהתאם
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר להחליט מה עדיף?דורון11/06/2017
איל אני יכול לדעת מה יהיו תוצאות טובות יותר - לניתוח או טיפול בהורמונים? איך אפשר להחליט מה עדיף?
מה עדיף
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017אבקש לפרט על איזו מחלה מדוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין פרופרציה לסרטן הערמוניתחיים08/06/2017
זה נכון שפרופציה מגביר את הסיכוי לחלות בסרטן הערמונית או שזה רק הופך חמור יותר למי שכבר יש?
פרופסיה
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017התרופה איננה גורמת לסרטן הערמונית,
היא יכולה להפריע באבחון המחלה או במעקב אחריה כי היא גורמת לירידה בערכי psa [ הסמן בדם אשר יכול לרמז על גידול בערמונית ]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כן בבקשה תודה ממתין לתשובהבועז כהן05/06/2017
יוצאה לי דימום מהפרוסטטה מלובה בצריבה מהיום בערב אחרי סקס עם אישתי אני בן 54 אודה לכם אם תתנו לי תשובה תודה מראש ממתין לתשובה
דימון
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017עליך לפנות לבירור אורולוגי, לאבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך הזמנה מניתוח כריתהחביב04/06/2017
מהו משך הזמן הממוצע של החלמה מניתוח של כריתת הערמונית? בתוך כמה זמן אפשר לחזור לפעילות סדירה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החלמה
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2017בניתוח ערמונית שפירה , מומלצת מנוחה של כ- -7- 10 ימים
ניתן לחזור לפעילות ברוב המקרים לאחר כשבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)