מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר 4 שנים בלי פירכוסיםריקי12/07/2011
שלום לכולם. ולפורום הנהדר הזה. אני אספר לכם את הסיפור בקצרה ממש. הילדה שלי היום בת 14. כשהיא הייתה בת 6 גילו לה אפילפסיה. אפילפסיה שהיא הייתה מתעוררת משינה הייתה מאבדת את ההכרה כמובן עם כל הפירכוסים ומה שמסביבב. .פשוט קשה לי לתאר הכל מחדש. הפרופסור נתנה לה אספולוט ובאמת כמה שנים לא היה לה כלום. עד גיל 10 לא היה לה כלום.והפרופסור אמרה להפסיק את הטיפול תרופתי. והכל היה בסדר עד אתמול בלילה.בשעה 12 בלילה הילדה ראתה טלויזיה ופתאום הרגישה את הלשון כבדה וכמו שניתפסה לה והעין פתאות קפצה לה. אני מספרת את מה שהיא סיפרה לי. והיא הרגישה שהיא עומדת לקבל התקף והתחילה לשתותת המון והבנתי שהיא חוותה משהוו קטן והתקף חרדה גדול. בכי ורעד ופחד. החלטתי על דעת עצמי להביא לה 1 כדור אספולוט. אני לא יודעת אם זה טוב או לא אני לא יודעת מה קרה לילדה?צילצלתי לקבוע תור לרופא .עד אז אשמח לשמוע ולקרוא את מה שתיעצו לי לעשות. אני כולי רועדת ולוקחת כל דבר קשה. אני יודעת כמעט לכל דבר יש טיפול היום. אבל האם הילדה קיבלה שוב התקף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר 4 שנים בלי פירכוסים - תגובה
פרופ' רחל שטראוסברג13/07/2011ייתכן שבאמת הילדה שוב חוותה התקף. לפי התאור מדובר באפילפסיה רולנדית?
מומלץ לבצע EEG בעירנות, נמנום ושינה בחסך שינה ולבצע MRI אם לא בוצע ולגשת לנוירולוג ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם צודקים בהחלט.
ריקי15/07/2011בידיוק מה שאמרתם לי אמרה לי הפרופסור בפלא. מה שקורה עכשיו הילדה קיבלה התקף חרדה מאד קשה היא חשבה שהכל עבר פתאום הכל חזר חזרה.יש לה התקפי בכי ופחדים ויובש בפה כל הזמן. איך מתמודדים עם זה מחדש מה עושים? אני מאד מעריכה שאתם מחזירים מהר תשובות כמה שאתם יכולים זה נותן ביטחון שאתם פה תודה.ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)