מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- EEG לא תקין אך ללא פרכוסכרמי29/07/2011
שלום ,
קיבלתי אפילפסיה בגיל18.5 בזמן היותי בצבא ובשל כך שוחררתי מהשירות.כיום אני בת 20.במשך שנה ו9 חודשים כל הבדיקות EEG שעשיתי (רק EEG בשינה) חזרו תקינות לחלוטין. הבדיקה האחרונה שעשיתי לפני כשבוע חזרה לא תקינה , עם ממצא של פעילות אפילפטפורמית באזור פרונטו-טמפורלי משני הצדדים עם הדגשה מצד שמאל.אני מטופלת מזה שנה ו 9 בתרופה למיקטל מינון של 150MG ליום ועד עכשיו הייתי מאוזנת. בבדיקות דם אחרונות שעשיתי לפני כשבוע (לא בצום ) רמת הסוכר הייתה 60.
האם רמת הסוכר יכולה להשפיע באיזשהיא צורה על ה EEG ?
כי אחרת אני לא מבינה ממה זה יכול להיגרם ? פרכוס פיזי לא היה לי עד עכשיו.
איזה בדיקות עוד כדאי לבצע ? ומה מצפה לי מבחינה תרופתית ? האם יש צורך להגדיל את המינון או שיש צורך להחליף תרופות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EEG לא תקין אך ללא פרכוס - תגובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי29/07/2011הבדיקה מראה רק שיש לך נטיה לאפילפסיה דבר שהוא ידוע לך.
אם אין שום התקפים קלינים אין צורך להגדיל את המינון למרות שהמינון של 150 הוא נמוך וניתן לעלות עד 200 בהדרגה (אם יש חשד שיש התקפים).
לגבי הסוכר הנמוך הדבר דורש ברור יסודי אצל רופא וגם ברור האם ההתקפים האפילפטים היו קשורים לרמת סוכר נמוכה בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
כרמי31/07/2011קודם כל תודה רבה על תשובתך,הרגעת אותי מאוד..
עכשיו יש לי שאלה אחרת,בשיחה עם רופאת המשפחה שלי היא אמרה שאין בכוונתה לשלוח אותי לבירור לגבי הסוכר היחסית נמוך,מי עוד יכול לשלוח אותי לבדיקה הזאת חוץ ממנה?למי עליי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - תגובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי01/08/2011אני מציעה קודם לחזר על הבדיקה של גלוקוז בצום.
זה גבולי ואם בדיקה חוזרת תקינה לא צריך בינתיים בירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)