מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודה כואבת בעורף עליוןרונית17/08/2011
דוקטור שלום
בתי בת השמונה וחצי מתלוננת כבר שבוע וחצי על נקודה כואבת בעורף עליון לכיוון
הראש , ילדתי בריאה בד"כ ילדה אנרגטית ואין שום תסמינים נוספים , זה לא כאבים חזקים
מכיוון שזה לא מפריע לה לפעילות אבל כל הזמן היא נוגעת בנקודה זאת ואומרת שכואב לה
העניין מאוד מציק לה ואת האמת מטריד ומתחיל להדאיג אותי מכיוון שזה לא עובר ,
הלכתי לרופאת ילדים והיא טוענת שהיא לא רואה בעיה נירולוגית ושלחה אותי לאורטופד
האורטופד שבדק אותה אמר שזה לא ממש בצוואר זה יותר למעלה והבדיקה שלו תקינה
לגמרי ואמר לי שאם זה ימשיך אפנה לנירולוג , אני לא יודעת מה לעשות , תורים לנירולוג
מאוד רחוקים , בעלי אומר לי שאולי בגלל שתקופה ארוכה ישנה עם 2 כריות ופתאום הורדתי
לה אז זה משפיע , התיאוריה הזאת לא מקובלת עלי , אני פוחדת שזה לא משהו יותר מדאיג
למרות שהיא מתפקדת רגיל והכל בסדר ,
האם נתקלתם בבעיה כזאת האם אני אמורה לדאוג או יכול להיות שזה סתם שריר או משהו
אודה על תשובתכם המהירה
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה כואבת בעורף עליון - תגובה
פרופ' רחל שטראוסברג17/08/2011כדאי שגם נוירולוג ילדים יבדוק את הילדה ויראה שהכל בסדר מבחינה נוירולוגית. יש לעשות לילדה גם בדיקת קרקעית העין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - מודאגת
רונית17/08/2011תודה על התשובה המהירה
אבל האם אתה יכול להרחיב קצת מה זה בדיקת קרקעית העין, למה זה יכול
להיות קשור ? בטח נירולוג ייקח כמה ימים( אם אני אלך באופן פרטי) כי דרך הקופה
זה כמה חודשים לוקח ,
הילדה אומרת לי היום- שבין 1-10 כואב לה תשע , כדאי לקחת אותה לבית חולים ? אני מודאגת מאוד ולא מצליחה לתפקד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - מודאגת - תגובה
פרופ' רחל שטראוסברג17/08/2011קחי אותה לרופא עיניים - אולי עוד היום תשיגי תור שכן העין מלמדת בעקיפין על מצב המוח, ותנסי לקבוע לנוירולוג ילדים בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לאחר בדיקות
רונית04/09/2011אז כך הלכתי לנירולוג , הוא אמר שלא ניתקל בבעיה כזאת והוא שלח אותי
לסידרת בדיקות
צילום עמוד שידרה ועורף עליון , בדיקות דם , בדיקת של קרקעית העין
הכל תקין
סיפרתי לרופא בטלפון , נראה לי שהוא קצת לא יודע מה לעשות , נראה לי שהפעם
הוא ישלח אותנו לבדיקות יותר רציניות
אני פשוט לא מבינה מה זה כבר יכול להיות, אני לא יכולה לראות אותה במהלך היום
שהיא נוגעת שם , וביחוד לפני השינה היא לוקחת את האצבע שלי מכוונת לנקודת בעורף ומבקשת שאלחץ חזק וכך היא נרדמת, אני מציינת שזה לא מעיר אותה בלילה ,
זה נראה לי כמו כאבי נקודתי מציק , אבל אני מאוד מוטרדת כבר חודש עוד מעט
מאז שהיא התחילה להתלונן ,
מה עוד ניתן לעשות האם אני אמורה לדאוג שזה חס וחלילה משהו גרוע , אני לא יודעת כבר מה לחשוב
אודה על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לאחר בדיקות - תגובה
פרופ' רחל שטראוסברג04/09/2011אם הנוירולוג בדק אותה ואמר שהכל תקין וכן כל בדיקות המעבדה היו תקינות - נראה שאפשר להיות רגועים.אם הכאבים יתמידו עוד שבועיים תחזרי על בדיקה נוירולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
רונית04/09/2011תודה על ההיענות המהירה
אבל את לא חושבת שכדאי לעשות אולי צילומים יותר רציניים כמו סיטי או אם אר אי
או מיפוי עצמות כדי להיות רגועים ?
לא שאני מתלהבת לעשות את זה , אני פוחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה - תגובה
פרופ' רחל שטראוסברג04/09/2011כאמור תחכי עוד שבועיים ואז יישקל כדאיות ביצוע MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
רונית07/09/2011החלטתי לחכות למרות שלפי דעתי זה יחסית הרבה זמן כבר חודש אם לא יותר
עבר מאז התלונה הראשונה
אבל אני רק רוצה לדעת האם לאור מה שכתבתי ותוצאות הבדיקה אני יכולה להיות
רגועה
אם היה משהו חס וחלילה מדאיג היו אמורים להיות תסמינים כל שהם ?
האם יכול להיות שזה עצב שניתפס יש דבר כזה ?
אודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה - תגובה
פרופ' רחל שטראוסברג07/09/2011עד כמה שאפשר להיות בטוח בלי לראות את הילדה - עושה רושם שהתסמין אינו מדאיג וכאמור אם יימשך יהיה צורך לשקול MRI של המוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)