בעיה בזכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בזכרון
    אפרת
    18/09/2011

שלום רב,
    בני בן ה4 מאובחן באפילפסיה (התנתקויות),בעיה בויסות חושי ועיכוב התפתחותי רב תחומי.
    בני מקבל בוקר וערב למיקטל 75 מ"ג+ 1.5 מ"ג קפרה+3 טיפות נאולפטיל.בעבר הקרוב היה מקבל 4 טיפות נאולפטיל בלילה אך הפסקנו בגלל עצבנות בזמן התעוררות בלילה.
    בגן טיפולי המליצו לתת 3.5 טיפות כך שבערב קיבל 3.5 וגם בבוקר 3.5 טיפות(וזוהי הפעם הראשונה)לאחר שינה של 3.5 שעות בצהרים לא זכר את שמות אחיו או חפצים בבית או במשחק זכרון שמכיר היטב לא זכר את שמות התמונות שראה בקלפים אך ידע את הקולות של החיות למשל או מה עושה כל חפץ וכן היום בבוקר אותה התופעה.לבני אוצר מילים עשיר אך לא מחבר אותם למשפטים, רק משפטים קצרים.
    בשבוע האחרון לפני שדיבר היה מוציא קולות לפני שדיבר כאילו הוא מסדר לעצמו את המחשבה בראש חשבתי שזו התקדמות והקולות יחלפו אך עכשיו אני חושבת שאולי זה היה אמור להדליק לי מנורה אדומה.בנוסף נראה לפעמים שהוא ממצמץ מס פעמים בבת אחת כאילו בכוונה.
    שאלתי מה יכול לגרום לשיכחה ומה לעשות?
    תודה מראש ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזכרון

הוספת תגובה

• בעיה בזכרון - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    21/09/2011

אני לא משוכנעת שזאת הפשעת הנוילפטיל חשוב לדעת איך נראית תמונת האיאיגי העכשוית שלו בעיקר בשינה ממושכת וכמובן שאם הרושם שלכם שניאולפטיל פוגי בתפקודו ובהפסקתו הוא משפתפר אל תתנו לו ובקשו מהרופא המטפל לחשוב על טיפול מרגיע אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו