מדדי היקף ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדדי היקף ראש
    יסמין
    19/10/2011

שלום הבת שלי היא עכשיו חודשים ילדתי 40 שבוע היא נולדה במשקל 2650 היקף ראש 31 השתחררה במשקל 2448 אחרי 4 ימים משקל 2660 היקף ראש 32.5 אחרי חודש היקף ראש 35 היום הייתי בטיפת חלף היקף ראש 36 באחזון 3 ולא עלתה לאחזון 5 או עשר מבחינת התפתחות אמרה לי האחות שהכל בסדר ואין מקום לדאגה היא מחייכת מחזיקה ראש מורם טוב מאוד מושיטה יד לפה ולפנים והיום ומוציאה קולות אפילו גם התהפכה מבטן לצד לקחת מדדי הראש לרופא הילדים ואמר שצריך נויורלוג אני מאוד מודאגת לאור כל שאמרתי האם יש מקום לפחד בכל זאת אני קבעת תור בשביל יתר בטחון והרופא אמר אם התפתחות תקינה אין מקום לדאגה השאלות
    אם מדדי הראש קטנים על מה זה מעיד ומה ההשלכות
    האם יש מקום לדאגה או שזה בגלל שהיא נולדה קטנה יקח לה זמן לעלוטת לאחזון 10
    רוצה להוסיף בבית חולים עשו בדיקת דם לתפקודי תריס והכל תקין וגם בדיקה נאורולוגית תקינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדדי היקף ראש

הוספת תגובה

• מדדי היקף ראש - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    24/10/2011

הקף הראש עולה לאורך עקומה. משמעותו משתנה גם אם הקפי הראש שלך או של בעלך נמוכים. לא נשמע לי בוער אבל חד פעמית רצוי לראות נוירולוג ידים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו