מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדדי היקף ראשיסמין19/10/2011
שלום הבת שלי היא עכשיו חודשים ילדתי 40 שבוע היא נולדה במשקל 2650 היקף ראש 31 השתחררה במשקל 2448 אחרי 4 ימים משקל 2660 היקף ראש 32.5 אחרי חודש היקף ראש 35 היום הייתי בטיפת חלף היקף ראש 36 באחזון 3 ולא עלתה לאחזון 5 או עשר מבחינת התפתחות אמרה לי האחות שהכל בסדר ואין מקום לדאגה היא מחייכת מחזיקה ראש מורם טוב מאוד מושיטה יד לפה ולפנים והיום ומוציאה קולות אפילו גם התהפכה מבטן לצד לקחת מדדי הראש לרופא הילדים ואמר שצריך נויורלוג אני מאוד מודאגת לאור כל שאמרתי האם יש מקום לפחד בכל זאת אני קבעת תור בשביל יתר בטחון והרופא אמר אם התפתחות תקינה אין מקום לדאגה השאלות
אם מדדי הראש קטנים על מה זה מעיד ומה ההשלכות
האם יש מקום לדאגה או שזה בגלל שהיא נולדה קטנה יקח לה זמן לעלוטת לאחזון 10
רוצה להוסיף בבית חולים עשו בדיקת דם לתפקודי תריס והכל תקין וגם בדיקה נאורולוגית תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדדי היקף ראש - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב24/10/2011הקף הראש עולה לאורך עקומה. משמעותו משתנה גם אם הקפי הראש שלך או של בעלך נמוכים. לא נשמע לי בוער אבל חד פעמית רצוי לראות נוירולוג ידים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)