שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דור
    28/10/2011

נולדתי עם מחלה בשם דיסטוניה שגורמת לי לטיקים עד גיל 14 היא לא הייתה פעילה כלל אך פתאום פרצה והפכה לפעילה, אני בקרוב הולך לצו ראשון ורציתי לברר משהו.
    אני בדרך כלל מקבל זריקות שיעזרו לי ואף כמעט יבטלו לי את הטיקים למשך זמן 3-6 חודשים. בלי הזריקות אני יכול להסתדר אך פשוט יהיו לי טיקים רציתי לשאול אם יורידו לי על המחלה פרופיל ? ואם אולי אפשר במקום לדווח על המחלה להגיד שאלו טיקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    30/10/2011

קרוב לודאי שיורידו מעט פרופיל אך אני ממליצה לאמר את האמת לאמיתה ולהמנע ממצב שלא דווחת על המחלה ולא תקבל טיפול מהצבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דור
    30/10/2011

כשאת אומרת מעט מהפרופיל כמה זה מעט? אני אוכל להיות קרבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    31/10/2011

לא ברור לי מה האבחנה המדויקת
    כמובן שאם יש דיסטוניה שזה סוג של תנועות בלתי רצוניות יקשה עליך להפעיל נשק ויש לקחת זאת בחשבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו