מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרכוס חום ילד בן 7 שנים.דנה18/12/2011
ילדי בן ה 7.5 שנים, חלה במחלת גרון (דלקת בגרון חזקה) עם חום גבוה ביומו הראשון של הוא היה מאוד ישנוני - עקב המחלה, באותו יום בערב נשכב במיטה ונרדם למשך חצי שעה שבאתי לראות שהכל בסדר שמעתי אותו ממלמל (הזיות) שהערתי אותו הוא הסתכל אלי כלא מזהה אותי והתחיל לפרכס עם הידים (זה היה סימטרי) - כמובן ירדו לי 10 שנים מהחיים ואפילו האמבולנס שהזמנו היה צריך לטפל גם בי, הפרכוס נמשך 3-8 דקות אך כמובן הוא היה לא איתנו ואיבוד הכרה לכמה רגעים עם סגירת לסתות... שהאמבולנס הגיע הוא כבר פתח את עיניו אבל היה מאוד מבולבל... שהגענו למיון הוא כבר חזר לעצמו במלואה אך היה עייף מאוד ורצה רק לישון - התאשפזו בגלל הגיל של הילד למעקב למחרת השתחררנו מבלי שנירולוג יראה את הילד.. הוא קיבל טיפול אנטיביוטי וכמובן לעשות בדיקה EEG בשינה וערנות, יש לנו רק בעוד שבוע את הבדיקה - אבל המחשבות שלי והפחדים שלי מצפים אותי ואיני מסוגלת להתרכז (בגלל כל מה שקרה) חרדה איומה תופסת אותי.... (הוא בני היחיד) אני מבקשת אם תוכלו לעזור לי ולהרגיע אותי ולומר לי - מה זה יכול להיות ?? עקב בגלל הגיל הגדול שלו, האם גם ילד בן 7 שנים יכול לקבל פרכוס חום? האם זה נורמלי? אנא אשמח לקבל תשובה. תודה וסליחה על "המגילה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרכוס חום ילד בן 7 שנים. - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב19/12/2011לעיתים רחוקות ישנו פרכוס בעקבות מחלת חום גם בילדים מעל גיל 6 , לרוב אנחנו מתייחסים לכך כפרכוס חום אם בעברו בגיל צעיר יותר היו כבר כאלה. אם לא מקובל לבצע בכל אופן איאיגי ולראות אם ישנה הפרעה אפילפטיפורמית ץ בכל מקרה בשלב זה מדובר בפרכוס בודד תוך כדי מחלה ואין טעם להיות בחרדה אלא לראות איאיגי להגיע לשיחה עם נוירולוג ילדים ולהמשיך משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)