נפיחות קלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות קלה
    ליז
    04/02/2012

שלום ד"ר יש לי תאומים בני 5 חוד' נולדו בניתוח קיסרי שבוע 37.5 כל אחד יותר מ 3 ק"ג טפו טפו תודה לאל הכל בסדר.
    בימים האחרונים אצל אחד מהם ישנה נפיחות קלה באיזור הראש בחלק הקידמי (הרך)
    הייתי אצל הרופאה,שאמרה שזה כנראה לחץ תוך גולגולתי היא לא ידעה לספק לי תשובה מלאה ושלחה אותי לנוירולוג ולאולטראסאונד מוח.התור שנקבע לי הוא רק ל 22.2 זה עוד הרבה זמן ואין תורים לפני.ואני דיי לחוצה מיזה ,מה יכולה להיות הסיבה שצמחה לה מאין גבעה?? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות קלה

הוספת תגובה

• נפיחות קלה - תגובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    04/02/2012

תבררי בטיפת חלב מה היקפי הראש שלהם (מבחינת האחוזון האם יש שינוי?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ליז
    04/02/2012

בכל הפעמים שהיינו בטיפת חלב היקף הראש היה תקין והם מבחינת האחוזון תקין לחלוטין הבליטה היא בראש למעלה בחלקו העליון (באיזור הרך) ואין קשר להיקף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    04/02/2012

אם כך נמתין לבדיקת US בדיקת נוירולוג ובדיקת קרקעית העיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו