אמא טרייה מודאגת מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא טרייה מודאגת מאד
    אתי
    16/02/2012

שלום רב בני הבכור בן חודשיים כמעט ביום שני האחרון שהסבתא ברה להניחו בעריסה הכניסה לו את הראש בטעות במובייל מפלסטיק מאותו לילה הילד ישנוני בצורה מוזרה מדובר בילד עירני שלא ישן לי כל היום ומאותו ערב חל שינוי קיצוני מהותי בהתנהגות שלו גם כשהוא ער אוליי שעתיים שלוש ביממה , לפניי המכה הילד היה קם כל 4 שעות לאכול בללה מאז הוא לא מתעורר לדרוש אוכל גם כשער אינו דורש אוכל ולא עירני ומפותח כפי שהיה היינו במיון בדקו אמרו שלא נראה מדאיג חזרנו יום אחריי בדק אותו נוירוכירוג באיכילוב אמר שנראה לו תקין לגמריי ועשה לו אולטרסאונד מוח שיצא תקין העניין הוא שזה לא הילד שלח העירני הסקרן שלא רוצה לישון הוא כל היום ישן!! וגם כשער מנסה להרדים את עצמו כ״כ הרבה רופאים בדקו אותו אבל עדיין בני נראה לי שאינו מתנהג כשורה!! מה עוד ניתן לעשות ??? האם ממכה ממובייל ניתן להיחבל ולהינזק בצורה משמעותית? האם זה מקריות? יש לציין שאין כל סימן חבלה אודה לתשובה אני מודאגת נורא יש לציין כי לא הקיא אך פולט הרבה מהרגיל ..
    גם כשמנסה להתעורר פותח עיניו וחוזר לישון אמור כבר ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא טרייה מודאגת מאד

הוספת תגובה

• אמא טרייה מודאגת מאד - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    19/02/2012

אם בדק אותו נוירוכירורג וכן אולטרהסאונד ראש תקינים - קרוב לודאי שהכל בסדר אך כדי להירגע סופית תקבעי תור לנוירולוג ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך דחוף חסרת אונים

אתי
    05/03/2012

סליחה מראש על אורך ההודעה מאז היינו באשפוז של 4 ימים באיכליוב לאחר ששללו פגיעה מינורית ממובייל , נורולוג בדק שלח לEEG שיצא תקין +בדיקה פיזיולודית תקינה ובנוסף שלח בדיקות מטבוליות_חומצה אורגנית+אמינו בדם) זה היה לפניי שבועיים טרם תשובות ,נערכו בדיקות לדלקת קרום המוח תקין הייתה אמוניה בדם גבוהה 119 יום אחריי 80 לקטט-2 כימיה מלאה-תקינה כולל בלוטות התריס
    השתחררנו עם שינוי בכלכלה מנוטרמיגן שהתחלנו יומיים לפניי המקרה למטרנה הילד בינתיים חזר לעצמו התעניין היה סקרן דרש אוכל והיה דיי רגיל(חוץ ממצמוץ עיניים מדיי פעם וגירוד בעיניים) מאתמול אחריי שבוע תקין שוב פעם באופן קיצוני עייפות חוסר התעניינות בסביבה עיניים אדומות ונפוחות ואפילו קול אחר שינוי קיצוני בין רגע ממש בכמה שעות שוב לא דורש אוכל נהייה חלש ולא עוקב אחריי ... אני חסרת אונים מאיפה להתחיל????? הילד פשוט לא הוא אפאטי יחסית , האם להמתין עד סוף החודש לתור לנורולוג?? האם ללכת שוב למיון ילדים????? מה זה יכול להיות?? הילד היה שבוע אחריי המקרה הראשוני סקרן מזהה אותי מפותח בצורה יוצאת מן הכלל והנה שוב מצב עצוב כזה אני פשוט מודאגת ולא יודעת מה לעשות אשמח לעצה בהקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך קצר

אתי
    05/03/2012

יש לציין שמאז שנולד לפניי חודשיים וחצי מדיי פעם בלילה מעיף את הראש מצד לצד מתוך שינה ... האם חלילה יכול להעיד על אוטיזם??? הייתכן שחלק מהזמן מפותח מאד ואף יותר מבני גילו ופתאום נהייה אפאטי ישנוני בושי בוכה....????
    נ.ב יש לציין כי זהו בני הבכור אין מקרים במשפחה עשיתי את כל הבדיקות הגנטיות באופן פרטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרט אחרון

אתי
    05/03/2012

יש לציין כי הילד מגיב לי באופן כללי מזהה אותי מייך אליי ואל אביו אך פחות במצבו הנוכחי כאילו שמשהו מקשה עליו ליצור איתנו קשר עין ארוך כפי שהיה רגיל בנוסף הוא מזיע בראש ובכפות הרגליים ....

מתנצלת על האורך והתוספות אני פשוט חסרת אונים ומודאגת בלי סוף

תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו