מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצמוץ והורדת הראשדנה17/02/2012
בתי בת ה9 מזה כחודש ממצמצת בעיניה, כששאלתי היא אמרה שהיא לא מרגישה שעושה זאת . בהתחלה ניסיתי להתעלם אבל כאשר זה כבר נמשך חודש לקחתי אותה לבדיקת עיניים שהתגלתה כתקינה לחלוטין. הרופאת עיניים אמרה שאולי זה אלרגיה וניתן לטפל בטיפות אך אם לא יעזור להפסיק ולא לדבר על זה יותר.
שמתי לב שכמה ימים עכשיו המצמוץ מלווה גם בתמועה של הורדת הראש למטה , כלומר כמו ניסיון לגעת עם הסנטר בחזה.
יכול להיות שהעובדה שדיברתי על בדיקת העיניים גרמה לה להלחץ ולכן עכשיו גם התנועה הזו?
את טיפות העיניים לא שמנו עדיין כי רציתי קודם להתייעץ איתך.
מלבד זאת מזה ככמה חודשים יש לה הרבה נזלת וליחה והיא מכחכחת הרבה בגרון (עד עכשיו ממש לא התייחסתי לזה אך האם יש קשר?- האם לטפל בליחה?)
היא קיבלה אנטיביוטיקה לפני כחודשיים או חודשיים וחצי בערך בגלל דלקת באוזן, האם יש קשר?
מה לעשות עם המצמוצים והתנועה הזו ? האם חודש זה הרבה זמן ? כמה עוד לחכות? מה אפשר לשנות בסביבה שאולי גורם לחץ כדי אולי בעקיפין לטפל בזה?
היא ילדה בריאה ושמחה בוגרת ורגישה מאד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצמוץ והורדת הראש - תגובה
פרופ' רחל שטראוסברג19/02/2012יש להיבדק ע"י נוירולוג ילדים כדי לשלול טיקים שזה תופעה מאוד שכיחה בילדים או אולי בסבירות נמוכה ביותר - כפיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף -אנא תשובתך.תודה.
גילת19/02/2012אם זה טיקים , איך מטפלים בזה ? האם נכון להתעלם? האם חודש זה הרבה זמן ?
האם לחכות עוד קצת לפני בדיקה ? אני לא רוצה להחמיר לה את המצב.
דבר נוסף:
כאשר היא רוקדת יש הרבה פחות מצמוצים. ליד המחשב יש הרבה.
ולגבי הורדת הראש ונגיעה עם הסנטר באיזור עצם הבריח- אחרי שהיא עושה את זה היא מודעת לכך שעשתה זאת . אני רואה שזה מציק לה ובנתיים פעם אחת היא אמרה לי על זה ואמרתי לה שזה שום דבר .
איך כדאי להגיב אליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה טיקים איך מטפלים בזה?
דנה28/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

