אפילפסיה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה...
    גלי
    21/03/2012

שלום .יש לי בן בן 13 ברקע מחלת האפילפססיה.מכתה א'.התקפים תוך כדי שינה אבל זה יכול להיות פעם פעמיים במשך שנה.ללא טיפול תרופתי.בבי"ס.מסרבים להוציאו לטיול שנתי כי זה עם לינה של יום אחד.אני ממש כעסתי שהמורה אמר לי כי זה לא מקובל עליי שהילד צריך להיות יוצא דופן משאר תלמידי הכיתה בגלל בעיתו הרפואית. כי הרי ביום יום הוא מתפקד רגיל כמו כל ילד לגילו.אמרתי למורה את זה אבל הוא אומר שהטיול הוא הרבה הליכה ומעירים בשעה שש בבוקר.אז מה הבעיה אני לא מבינה ?
    עליי לציין שבני לומד בכיתת ספורט שגם כרוכה במאמץ.
    לי נראה שפשוט הם לא רוצים לקחת אחריות. אמרתי לו שזה נישמע כמו עונש לילד וזה לא ייתכן.
    שאלתי אותו הרי ישנם עוד ילדים שסובלים מאפילפסיה.גם אותם אתם לא מוציאים?
    אבל לא קיבלתי תשובה.
    אבל ההתקפיים שלו זה לא כל יום.ואמרתי גם כן שאם זה תוך כדי שינה זה לא כפי שבמצב ערות תוך כדי תפקוד היום יום.הוא לא יכול ליפול ולקבל חבלה.הוא נמצא במיטה.
    אבל לי ניראה שהם פוחדים.הוא אמר לי ואם יהיה לו תוך כדי שינה ואף אחד לא יראה אותו.וגם אנחנו לא יודעים מה לעשות במצב כזה.

הייתכן דבר כזה??
    אני ממש לא יודעת מה לעשות לאור התשובות שקיבלתי מהמורה...
    אבקש את עצתך בבקשה מה עלי לעשות ולמי לפנות שבני יוכל להשתתף בטיול?

תודה גלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה...

הוספת תגובה

• אפילפסיה... - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    21/03/2012

יש לפנות לנוירולוג הילדים המטפל שעשה את האבחנה ועקב אחרי הילד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל לא קבלתי תשובה.לפחות כללית

גלי
    22/03/2012

תודה לך ד"ר על תשובתך.אבל לא קבלתי תשובה האם ישנם מקרים כאלו שבגלל בעיה כזו תלמיד לא יצא לטיול שנתי??
    עליי לציין שהוא מטופל במרפאה של ד"ר ברוריה מתל-השומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו