סחרחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות
    אנונימית
    24/03/2012

שלום:
    אני שוב שואלת על אותה תופעה. אך מתמקדת בבעיית הסחרחורת.

אני יודעת שמה שאני מתארת אינו מוכר לנוירולוגים. אני גם יודעת שיש מעט מאמרים שמתארים ילדים עם תופעה מחזורית כמו שיש לילדי, (מצאתי לפחות אחד

Cyclic vertigo with predictabl?e reccurence? שנכתב ע"י Dr. Lydia Evyatar ועוד רופא.
    אבל בינתיים לא מצאתי הצעה ברורה לטיפול.

בתי בת ה-15 סובלת מאז היותב בת 11 מהתקפים של כאבי ראש מדי חודשיים שמוגדרים כמיגרנה.
    בנוסף לכאבי ראש סובלת מסחרחורות. ההתקף מתחיל תמיד בבוקר. בשעות אחה"צ היא חשה הקלה, אך למחרת קמה שוב עם אותה תחושה. ההתקף נמשך כשבוע. טיפול שניתן לה לאחרונה בזריקת אימיטרקס העלים את כאב הראש אך הותיר אותה עם סחרחורת.
    האם לסחרחורת יש טיפול?
    בני בן ה-13 החל לפני שנה לסבול מהתקפים של סחרחורת כל חודשיים. כמו אחותו התקף מתחיל בשעות הבוקר, יש הקלה בצהריים אך למחרת שוב חש ברע. התקף כזה נמשך גם-כן כשבוע. יש לנו רישום של 6 התקפים מחזוריים כאלה. נוירולוג אמר לנו שזה סוג של מיגרנה אך לא הציע טיפול.
    כיצד ניתן לטפל בסחרחורת?

הנוירולוגים אינם מציאים טיפול מונע למיגרנה כיוון שזה קורה כל חודשיים.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות

הוספת תגובה

• סחרחורות - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    25/03/2012

לעיתים לבנז\ודיאזפינים (כמו ווליום ) יכול להיות אפקט מרגיע על סחרחורת אולי תנסי 2 מ"ג בפעם הבאה י

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

אנונימית
    29/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו