יד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יד
    עלמה
    14/04/2012

שלום ממה יכולה לנבוע חולשה ביד אחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יד

הוספת תגובה

• יד - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    14/04/2012

חולשה ביד בלבד יכולהלנבוע משינויים בעמוד שדרה צווארי, שינויים בעצבים פריפריים המובילים לשרירים ספציפים באותה יד (לחץ עליהם, דלקת)אבל לעיתים גם מפגיעה מרכזית. אם החולשה הינה חולשה חולפת מלווה בהפרעת תחושה יכול להיות גם שמדובר בהתקף מיגרנה מורכב ובמקרים אחרים יש לשלול טרשת נפוצה. אני מציעה שאם ישנה חולשה ברורה של יד או הפרעת תפקוד מתמשכת יש לפנות לנוירולוג.ליעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יד

עלמה
    14/04/2012

תודה רבה על תשובתך השאלה נשאלת מאחר והילדה שלי כבת 20 עברה לפני כחצי שנה ניתוח ראש של הסרת קברנומה טמפורלית ימנית בצד שמאל של הראש מיזה כ3 שבועות יש לה חוסר תחושה ביד ימין נופלים לה דברים לפעמים למשל אם היא נגשת לקחת כוס היד פתאום נעצרת לאחר מאמץ אפילו מאמץ ממש קל היא מרגישה חולשה השאלה שלי האם יש קשר בין הדברים ומה הסיבות שיכולות להיות לכך אני מאוד אודה לך אציין שהילדה לא סובלת כלל מאפילפסיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יד - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    14/04/2012

סביר מאוד שקשור למצבה ולניתוח שעברה מציעה שתפנו בהקדם למנתח או לנוירולוג שהפנה אותה לצורך ביצוע הדמיה וEEG. חשוב שתבדק ויגיעו לאבחנה לסיבת החולשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו