שלום! אני חדשה כאן...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום! אני חדשה כאן...
    ניקול
    15/04/2012

אני לקוית שמיעה דואגת לאחיין שלי (שומע) כי הוא נורא רזה כמו מקל אוכל כמו ציפור...ולא חזק כי הוא רץ ונופל כמה פעמים כל הזמן...יתכן שיש לו בעיה?המרפס הקדמי שלו עוד לא סגור (פתח קטן) אולי קשור לתזונה?לבלוטת התירס?הוא יהיה בן שנתיים בחודש יוני בקרוב. יש מה לדאוג??מודאגת הדודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום! אני חדשה כאן...

הוספת תגובה

• ועוד משהו...

ניקול
    15/04/2012

מאז שהוא נולד חלה כמה פעמים עד היום...היה לו חום גבוה כמה פעמים ויש לו ליחה ולפעמים היה לו דלקת ריאות. הוא לא חזק...ממש חלש ואחיין שני יותר חזק ממנו רץ מהר פעיל מהר ועירני יותר. יש חשש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו... - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    19/04/2012

אם את מודאגת תבקשי מהוריו לפנות לרופא הילדים ולבדוק אםם יש בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי...

ניקול
    20/04/2012

רופא הילדים אמר שאם המרפס שלו לא יסגור עד גיל שנתיים ושיבואו אליו דחוף. זהו... לחכות עד שהוא יהיה בן שנתיים או מה?תודה על המענה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו